MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#134213 Re: Russové tu mají hotový propagandistický "Klondike" ...

2018-07-20 12:44

#134212: - Rusové tu mají hotový propagandistický "Klondike", je opravdu div, že tam nebyli Ovčáček se Zemanem. 

Někdy se mi chce věřit, že mě už nemůže nic překvapit. Ale je to stále horší a horší, protože těch nepříjemných překvapení je stále víc. Znám spoustu lidí ze svého okolí, kteří mají zbraň. Polovině z nich bych jí v životě do ruky nedal. Nejsou hloupí, ale vytočí je už pomalu přecházející babička na silnici. Co se jednou všechno bude dít, to bude zase jen další nepříjemné překvapení. Ještě, že tuhle Russandu Američani zavřeli. Ale je skandál, že u nás může zcela volně propagovat prodej zbraní.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#134214 Re: Re: Russové tu mají hotový propagandistický "Klondike" ...

2018-07-20 13:18:38

#134213: Evropan - Re: Russové tu mají hotový propagandistický "Klondike" ... 

Jj na střelnici chodí opravdu šílení lidé. Potkal jsem tam člověka, který přišel, nikoho nepozdravil, vystřílel x zásobníků bez jediného slova bez jediného pohledu do očí komukoliv, kdo tam byl a zase odešel. Opravdu pekelné. 

Vcelku dobře to dokládá jedna loňská vražda a jedno střílení v parku. Ten šílenec, co bydlel ve vyloučené lokalitě, sám má starostí až nad hlavu, když tam musí bydlet, ale pořídí si zbraň ještě s rozšířeným zásobníkem za desítky tisíc a pak zastřelí mladého kluka, co se vyřval na své příbuzné. Další na Štědrý den střílí po pejskaři, co mu řekl, že střílet petardy, když je tam pes není nic extra super. 

Máme, se obávám, daleko od civilizované země i proto, že překryv sociálních vrstev je obrovský a tedy plně nechrání ani sociální vazby a prostředí v kterém se člověk normálně pohybuje. 

Pekelné je to potom v politice, kde se trestně stíhaný Babiš neštítí ničeho a politici jsou nuceni se s ním stýkat. To je vlastně jedna z nejhorších devastací politického prostředí, která zde nastala, neboť se přirozeně trestně stíhaným lidem čistě jen z preventivních důvodů vyhýbáme v rámci standardní hygieny sociálních vazeb. 

Snad se ale věci začínají pomalu měnit a snad občanů poměrně rychle dojde při pohledu na to, co se ve vládě děje, jak to vlastně v ANO StB "funguje".