MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Peroutka selhal

#134261

2018-07-21 17:09

Pražská kavárna jsou poseroutkové a kolaboranti, stejně jako byl i antisemita fascinovaný Hitlerem Peroutuka, jak potvrdil nezávistlý soud. Jsou to obyčejné fašistické svině, které vyvolávají nenávist. Až na ně zadupeme, tak se rozprchnou, pak je ovšem pochytáme, protože je dobře známe a konečně pocítí hněv lidu, jako ho pocítili kolaboranti a nacističtí sudeťáci po osvobození bratrskou Ruskou armádou od zrůdných Němců, kteří zavraždili stovky tísíc českých občanů a měli v úmyslu zlikvidovat celý český národ, stejně jako Pražská kavárna.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134262 Re: Proč vlastně věříš nesmysly lháři a zloději Milošovi Zemanovi?

2018-07-21 17:29:59

#134261: Peroutka selhal -  

A kdy vznikne komise k MUS a ukradení ruského dluhu? 

 

Je to velmi složité, Miloš Zeman prokazatelně nestoudně lhal o "privatizaci" MUS. "Prodej" realizovala jeho vláda a nikoliv vláda úřednícká Tošovského, protože Miloš Zeman podepsal usnesení vlády rok po ustavení jeho vlády. 

Jak tedy nazývat člověka, co "prodá" 46 % akcií dolu za 650 mil. a přidá k tomu 14 mld. hotovost? 

Jak nazvat člověka, který "zprivatizoval" 140 mld. ruského dluhu tak, že ho odeslal do bývalého CCCP neznámo za kolik a neznámo komu. Všechny post bolševické země mají dnes dluh od ruska splacený, ČR jej "zprivatizovala" a výsledek je ten, že jsme přišli nejspíše o 120 mld. korun, tedy o více jak polovinu ročních volných nemandatorních výdajů vlády. 

Je to opravdu velmi vážné, když přihlédneme k tomu, jakými lidmi se Zeman obklopuje a jakého člověka již dvakrát jmenoval premiérem. Místo, aby využil svůj vliv na společnost a stál na straně demokracie, svobody, pravdy a mravnosti, stojí na straně té nejodpornější hanebnosti, porušování základních pravidel slušnosti, demokracie a dokonce i Ústavy.  

Degradace politiky v ČR, od nástupu Miloše Zemana a zrušení povinnosti, aby každý člen vlády, ministerští náměstci atd. měli negativní lustrační osvědčení, je gigantická. Dnes je možné aby trestně stíhaný StBák a člověk, který vyvedl veškerý svůj majetek na Slovensko do svěřeneckého fondu je premiérem. To je naprosto absurdní stav a zničení jakékoliv mravnosti, kulturnosti i odbornosti v politice v ČR. Stav má velmi blízko k době, kdy byl na Hradě Gottwald či Husák. 

Vycházím jen z faktů, rozhodnutí vlády o MUS je níže a rozhodnutí o privatizaci ruského dluhu je dodnes utajováno před občany ČR přestože proběhlo několik soudů u kterých bylo odtajnění tohoto rozhodnutí vlády požadováno. 

14 mld. hotovost MUS dnes vlastní Švýcarsko a to také aktéry celého podvodu odsoudilo, Miloš Zeman mezi nimi nebyl, neboť už v té době požíval absolutní beztrestnost. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

Moudří neselžou !!!

#134271 Re:

2018-07-21 19:02:14

#134261: Peroutka selhal -  

To ty jsi selhal. Jsi zrůdný netvor, nebohá stvůra ukovaná pekelnou čtveřicí z bahna všeho utrpení světa. Po zásluze skončíš v horoucích peklech jako ti tvoji chlebodárci  Ovar, Kikina, Pitomio a Agronetvor spolu s rusko-čínskou rudou chátrou.


Nepřihlášený uživatel

#134272 Re:

2018-07-21 19:12:54

#134261:   

Přijde čas, kdy tvoje děti se vykadí na tvůj hrob.