MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134351 Re: Re: To je bohužel realita......

2018-07-23 07:59

#134350: - Re: To je bohužel realita...... 

no to je ten paradox. Babiš už ukázal mnoho ( hnusu ) a i tak ho ještě lidé v ČR podporují. To znamená asi tolik, že upadá IQ úroveň obyvatelstva

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134354 Re: Re: Re: To je bohužel realita......

2018-07-23 08:20:41

#134351: - Re: Re: To je bohužel realita...... 

Domnívám se, že problém je v několika faktorech. 

1. Babišovi jeho voliče relativizací hodnost, spikleneckými teoriemi a vyvoláváním nenávisti připravila hybridní válka Ruska. Serverů s ruskou propagandou zpochybňující demokracii, vyvolávající nenávist je v ČR neuvěřitelné množství. Po jistou dobu byly dokonce Parlamentní listy brány jako zdroj informací, neboť jim Miloš Zeman poskytoval legitimitu.

2. Babiš má neomezené zdroje na marketing, Plesl vylmi zřetelně využívání jejich Blesky I a II tedy idnes i LN k propagaci Babiše jeho "řešení". 

3. Z mého pohledu i selhává ochrana volebního zákona, neboť Babiš voličům prokazatelně lhal a tedy porušoval volební zákona, který lhaní o kandidátech přímo zapovídá a to jak lhaní o sobě tak i lhaní o oponentech. 

Existuje i čtvrtý faktor a to tzv. kulturní deprivaci, tedy neschopnost sebezvdělávání, kritického myšlení, zařazení událostí na časovou osu.... což je u mnohých občanů důsledek komunisitckého školství, které zničilo výuky historiie, jazyků, filozofie - pokřivení především historie vede k neschopnosti orientace v čase. 

Všechno toto Babiš využívá a je v tom opravdu úspěšný, přesté je snad už jeho konec na dohled. ANO StB opravdu nic nenabízí, Praha prošla za čtyři vlády ANO StB děsivou devastací, není schopna procesovat příjmy, které jí plynou a je to již na Praze velmi znát a čtyři roky se nedají jen tak dohnat. 

Totéž platí prakticky pro celou vládu, masivní výměny lidí ve státní správě vedly k tomu, že prakticky nevěděla co má dělat a tak po jistou dobu nedělala nic, podobně jako nedělala nic posledních 6 měsíců. To je čas, který se nedá "dohnat" o ten jsme již přišli a je to čas, který státní správě prakticky nenávratně zdevastoval produktivitu. Snad to občanů již velmi brzo dojde. 

Nelze si totiž představovat, že vyměním státní úředníky prakticky na všech pozicích a najmu tisíce dalších a zvýším tím produktivitu státní správy. Taková věc může napadnout jen idiota. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#134365 Re: Re: Re: To je bohužel realita......

2018-07-23 08:44:03

#134351: - Re: Re: To je bohužel realita...... 

Lidi ať dělají, co dělají, furt jim z toho vychází to,  v čem vyrostli. Jestli jim v tom pomůže dnešní Holywood a jeho  bludy unlimited?  Vždyť jsou praštění.