MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134416 Re: Re: Re:

2018-07-23 11:38

#134411: - Re: Re:  

Tohle předchází tomu co cituješ.

"Liberální demokracie má být institucionálním vyjádřením svobodné společnosti. Jde o vládu většiny, která ovšem ctí svobodu jednotlivce. Tos sebou nutně nese různé názory. Slovo liberální je tedy třeba chápat ve smyslu pluralitníPluralismus akceptuje a postuluje názorovou rozmanitost a klade důraz na respekt k jiným názorům.

Neznamená relativismus ani rezignaci na fakta, objektivitu a pravdu. Jen předpokládá, že se k nim lze dobrat názorovým střetem a diskuzí. A neznamená ani povinnost respektovat každý názor, jen klade důraz, aby názorová aréna byla co nejširší. Liberální demokracie má tudíž především vytvářet rámec pro střet názorů a jejich mírové řešení."

Duhan je nekonkrétní blábolista, to co následuje po výše uvedeném jsou jen bláboly a nesmysly. 

Dnešní demokracie už nemůže mít šiřší platformu k diskusi než má, neboť opravdu každý má přístup k ověřeným a důvěryhodným zdrojům informací - steno záznamy ve sněmovně, projednávané tisky, rozhodnutí vlády, tisky k projednání ve vládě, statistický úřad, zprávy NKÚ, judikáty Nejvyššícho správního soudu, volně dostupné zákony v elektronické podobě atd. atd. 

Každý a to opravdu každý má přístup k pravdivým informacím a může diskutovat. To např. Rusko neposkytuje, tam není možné ani dohledat rozpočet vlády a o steno záznamech z jednání tamního parlamentu si mouhou občané jen zdát, volně dostupná pravdivá statistická data z Ruska neexistují vůbec. 

I tvůj blábol je naprosto nekonkrétní. Nejsi schopen říci nic o žádné "katastrofě" do které by se EU jakkoliv "cpala". EU je úžasná i v tom, že se menší státy mohou velmi dobře poučit z administrativy i politiky států větších, tedy pokud o tom samozřejmě mají zájem a nemají premiéra trestně stíhaného Stbáka, tam se pak žádné poučení očekávat opravdu nedá. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134422 Re: Re: Re: Re:

2018-07-23 12:24:34

#134416: - Re: Re: Re:  

Kolik za tohle bereš? Tři a půl tisíce za hodinu?