MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134635 Re: Re: Islám je zločinecká ideologie

2018-07-25 16:31

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134637 Re: Re: Re: Islám je zločinecká ideologie

2018-07-25 16:47:14

#134635: - Re: Re: Islám je zločinecká ideologie 

Celý problém je v tom, že terorista nikdy nemůže být muslim, křesťan, žid, budhista, hinduista.....

Je to z prostého principu, náboženství ve svých pravidlech mají na začátku kladný vztah k životu, k transcendentu, dokonce sdílí  základní morální pravidla, přestože vznikala mnohdy nezávisle na sobě, která jsou v židovství a křesťanství zakotvena v desateru, přičemž např. islám sdílí i knihy starého zákona. 

Tedy to, že se terorista tváří jako ten či onen nemá žádný vliv na to, jestli je člověkem věřícím, nic složítého na tom opravdu není. 

Terorista je stejný sektář, jako kterýkoliv kominista či nacista, tyto ideologie se mnohdy v literatuře jako politické sekty uvádí. Tedy terorista má nejblíže právě k těmto sektám. Komunisté navíc školili masově použítí teroru k přebírání moci, tedy přesně tak, jak byla moc přebírána komunisty v Rusku a nebo třeba na Krymu v nedávné době. 

A magazín na iprima, to je asi něco takového jako obrázková příloha Parlamentních listů - Reflex či Týden. Je to zábavné, s realitou to nemá nic společného. 

Evropan

#134653 Re: Re: Re: Putler a Al-Asád jsou zabijácká zvířata!

2018-07-26 04:25:07

#134635: - Re: Re: Islám je zločinecká ideologie 

Je vidět, že si ani nepřečteš článek, na který se odkazuješ.

Během válečných konfliktů, které se odehrály ve 20. století, zemřelo celkem 160 milionů lidí. Drtivá většina z nich však s islámem neměla nic společného – celkem 135 milionů (tedy 84 procent) mrtvých patřilo Američanům, Číňanům, Angličanům, Francouzům a Rusům. Až 90 procent obětí pak padlo rukou křesťanů, buddhistů a lidí bez náboženské příslušnosti…

A o príma vedení je přece navíc známo, že redaktoři mají zakázáno podávat pozitivní informace o imigrantech. Na druhou stranu kdyby se provalilo, že Al-Asád a Putler jsou muslimové, tak by to byli největší muslimští zločinci. Takto jsou to pouze největší současní zločinci se svými více než 300.000 zabitými Syřany a dalšími tisíci mrtvých na Ukrajině.