MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134810 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam - To si fakt přestřelil!

2018-07-26 16:46

#134809: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam - To si fakt přestřelil! 

:-) to jako žiješ v představě, že NATO chtělo napadnou komunistický blok? Proč by to dělalo, co by si tam vzalo k čemu by jim to bylo dobré? Kdo z občanů západu by se takové věci účastnil? 

Opravdu si nehraj na pitomce. To snad nemáš zapotřebí. 

.............

NATO vzniklo 1949 

Druhou atomovou mocností se v roce 1949 stal Sovětský svaz výbuchem zařízení RDS-1 označováno na západě jako Joe-1. V té době Američanésovětský jaderný vývoj tajně zkoumali projektem Mogul. Sovětská první atomová bomba byla de-facto značně okopírovaná americká implozivní plutoniová bomba, jejíž plány SSSR získal díky špionážní práci jaderného fyzika Klause Fuchse podílejícího se na projektu Manhattan. Jím předané materiály podstatně urychlily práce na jejím sestrojení. Další vývoj jaderných zbraní vedl akademik Igor Kurčatov a Andrej Dmitrijevič Sacharov.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134812 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam - To si fakt přestřelil!

2018-07-26 16:55:42

#134810: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam - To si fakt přestřelil! 

Na to si netroufaly, ale zakázky na jaderné zbrojení byly pro západní zbrojařské soukromé firmy výnosné, tedy proč s tím nezačít dříve? Co je to za otázku: "proč by to NATO dělalo"...:-) ?

Proč by agresivní imperialistický pakt NATO nemohl preventivně zaútočit? Cožpak v Iráku preventivně, jinak ovšem takřka bezdůvodně nezaútočil?