MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134839

2018-07-27 06:03

  • V roce 2011 se na veřejnost dostalo kázání, které v brněnské mešitě pronesl konvertita Lukáš Větrovec a v němž napadal židy. „Soudný den nenastoupí, dokud muslimové nepovedou válku proti židům,“ uvedl například. Později se bránil, že jen citoval staré proroctví. Větrovec figuroval i na snímcích, na kterých v mešitě střílí do vzduchu. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134840 Re: Ty vole ty to kopíruješ i s odrážkou, to je maso :-)

2018-07-27 06:06:09

#134839: -  

Z toho, co se tam dá vyčíst se:

- jedná o vytržení z kontextu - navít to mělo být vysloveno v roce 2008, neexistují žádné souvislosti, tedy se dá v podstatě vymyslet cokoliv

- je to navázáno na podivnou provokaci, kterou realizovali dva "konvertité", kteří už zase nejsou konvertité a kteří v mešitě uspořádali na silvestra velmi podivnou akci, která se měla odehrát v roce 2012. 

- dá se z toho usoudit i na to, že oněm konvertitům hrabalo, což není nic neobvyklého, protože třicetiletý konvertita je opravdu podivného a má to velmi blízko spíše k psychické poruše než ke skutečné konverzi. 

............. 

Větší počet muslimů začal do země přicházet za minulého režimu, zejména po druhé polovině 50. let. V tu dobu se totiž Československo stalo důležitým partnerem „pokrokových arabských režimů“, které svou zahraniční politiku výrazně orientovali na Sovětský svaz. Od 60. do 80. let tak v Československu studovaly stovky studentů ze spřátelených islámských zemí (například Sýrie, Iráku nebo Palestiny), z nichž někteří zde zůstali natrvalo a založili rodiny.

Proč si tedy volil KGBáka Zemana je naprostá záhada. Byla to jeho vláda, která zde vítala muslimské migranty a ani jsi o tom nevěděl.