MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134843 české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek

2018-07-27 06:17

Velký politický návrat. David Rath chce být senátorem, zvolením by získal imunitu

Ani bych se nedivil, že bude zvolen, když může být premier trestně stíhaný STBÁK  ..

Ab to se tento pán dušoval, že už do politiky nevstoupí

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134844 Re: české paradoxy

2018-07-27 06:25:58

#134843: - české paradoxy 

Když může být opravdu neskutečně hloupá Nováková ministryní obchodu a průmyslu a stále dokola opakovat, že není politikem za současného vyslovení názoru, že se všichni podnikatelé při získávání dotací chovali jak Andrej Babiš, přitom zároveň říká, jak jsou úžasní a jak je potřeba přestat s kampaní proti podnikatelům atd., tak je možné opravdu cokoliv. 

Z mého pohledu to dokládá, že už Babišovi nikdo jen trochu chytrý ruku opravdu nepodá a seznat kohokoliv do vlády je pro něj obrovský problém, mimo jiné proto, že trestně stíhaný StBák naprosto zničil prestiž pozice premíéra, KGBák Zeman zničil prestiž pozice prezidenta a naprosto šílení Malá, Nováková, Metnar, Toman, Brabeček, Ťok, či ten jedodenní ministr zničili prestiž pozice ministra. Šílený prototyp komunisty z padesátých let Vondráček, Tomio Okamura, Rozner, .... žničili naprosto prestiž pozice poslance. 

Devastace politické prostředí je na začátku u KGBáka Zemana, ožírajícího se na russácké ambasádě a pak málem zvracícího na korunovační klenoty symbolu české státnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#134943 Re: české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek

2018-07-27 11:53:11

#134843: - české paradoxy- to už může do politiky vlézt rovnou Kajínek 

Za chvilku tady bude takový mega bordel, že budou vysoké politické kruhy složené jen ze samých trestaných osob. Máme trestaného premiera, jako jediná země široko daleko. Ooo, taková pocta, čím jsem si to zasloužili. Naše děti mají takový vzor.