MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134850 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 06:45

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134853 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 06:56:57

#134850: - Re: Re: Re: Re: Re: 

Protože nevidím v každém migrantovi teroristu? Na tom není nic divného, zkušenost říká, že žádný nový imigrant nespáchal teroristický čin. To je realita. Všechny nové teroristické činy od migrační krize spáchali vždy občané EU, přestože jejich rodiče či prarodiče byli mnohdy imigranté, oni sami většinou žili na okraji společnosti. 

Tedy z toho usuzuji, že noví imigranté chtějí hlavně napít, najíst, někde spát a začít pracovat a normálně žít a to opravdu v drtivé většině případů. 

Je ale jistě logické, že se mezi nimi najde celá řada dobroduhů, kteří si to asi představují jednoduššeji, nebylo by to nic divného, v ČR je nepřetržitě zavřeno 15 000 lidí na 10 mil. obyvatel a každoročně v ČR přibude 800 vrahů, tedy naivní jistě býti nemůžeme a nemůžeme si myslet, že každý imigrant je člověk mravný, kulturní a vzdělan či snažící se vzdělat. 

Vidíme to např. na imigraci z Ruska, viz. zločinec, co po vlivem zabil na přechodu dívku v Praze a utekl do Rusákova, což je ne špička ruské kriminality na území ČR. 

Vidíme to na našich emigratech, kdy někteří spáchali v zahraničí i vraždy. 

Co je ale naprosto jisté a o tom není ani těch nejmenších pochybností. Pokud se nějaký imigrant kdekoliv na světě objeví, musí o něj být postaráno, musí dostat napit, najíst a musí mít kde spát a musí dojiít k tomu, že se zjistí jeho minulost, jeho úmysly se životem, atd. a to přesně věděla paní Merkelová a to přesně za Evropu udělala. Pak teprve lze mluivit o tom, že můžeme zajišťovat bezpečnosti, že můžeme dojednávat smlouvy o repatriaci, že může odmítat ty, kterí nemají nárok na azyl dle Všeobecné deklarace lidských práv. Proto si paní Merkelová zaslouží obrovskou úctu a proto jí také v rámci západní Evropy reálně má. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134854 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 07:00:44

#134850: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Komunisté zničili žido - křesťanskou kulturu v této zemi, navozili sem komunisticko - muslimské zločince z celého světa a ty tu propaguješ extrémistické servery proti islamizaci. 

To je opravdu pekelné, co jsi za hlupáka.