MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134863 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 07:24

#134849: - Re: Re: Re: Re:  

Ty jsi utekl z komunistického ráje?  Těžko uvěřit.  Nebyls referentem na okrese?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134866 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 07:35:56

#134863: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Představa, že popis činností administrativy (popis procesů, osvědčení znalostí těchto proceů), která zajišťuje správu veřejného prostoru v demokracii má být výrazem, že jsem byl jakýmsi funkcionářem čehosi v komunismu je představa komunistů, že vrcholem demokracie je diktatura proletariátu, Varšavská smlouva je to samé co NATO a RVHP je to samé co EU. 

To skutečně komunsité dlouhodobě prezentují. Těžko říci, jak tuto hloupost, vědomou manipulaci s realitou nazvat. Jisté je, že si všechny totality hrají na demokracie, mají parlamenty, vlády, soudy, ale jsou to věci nereálné, jsou to jen hry na parlament, vládu a soudy, to je každému, kdo v komunitistické totalitě žil, naprosto jasné. 

Komunisté vytvářeli dojem, že veřejný prostor neexistuje, že je oblast, kterou nikdo spravovat nemusí a pokud to už někoho napadlo, tak byla odpověď, že jí "spravuje lid". 

Správa veřejného prostoru je nedílnou součástí států a v demokracii spravují veřejný prostor námi volení politici a pokud dodržují volební zákony, tedy ne jako Zeman s Babišemči Okamurou, máme dokonce poměrně velkou jistotu, že volíme lidi odpovědné, byť jistě existují výjimky, např. komunisté se umí pohybovat ve lhaní přesně na hraně a pak ve Sněmovně jejich volič zjistí, že jsou to mnozí Stalinisté jako prase.