MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135439 Re: Homosexuálové by se měli léčit

2018-08-01 16:38

#134291: Zdravý rozum - Homosexuálové by se měli léčit 

Cim vice mohou, tim maji vice “problemu”. Nemam je rad, uz kvuli te jejich uplakane, vyderacske “minoritni ukrivdenosti” a “hrdosti” na svou uchylku. Jestli to takhle pujde dal tak tu za chvili mame karnevaly pedofilu, zoofilu, nekrofilu a ja nevim ceho jeste.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135445 Re: Re: Homosexuálové by se měli léčit

2018-08-01 17:24:14

#135439: - Re: Homosexuálové by se měli léčit 

Kačenku Zemanovou nikdo nenutil hrát v pornu, není zas tak složité pro finančně zabezpečenou slečnu takové nutkání překonat, není nemocná, netrpí duševní poruchou, jen se prostě nudila. 

Tedy važ slova a kritizuj, co ke kritizování je.  Homosexualita je naprosto běžný jev i u zvířat, přesto právě lidé, kteří jinak vlastně vypadají že myslí, takovou sexuální orientaci odsuzují a dokonce vytváří dojem, že se jedná o cosi hanebného. 

Nemoc a to jakákoliv je realitou života, tedy je potřeba přemýšlet proč nemoci jsou, homosexualita nemocí zjevně není a je potřeba se k tomu tak postavit. Tisíce let problematizování homosexuality a ještě nedávno dokonce kriminalizace vytváří ve veřejném prostory tedy i důsledky. 

Podobně jako dlouhodobé porušování Ústavy KGBáky Zemanem a Klausem má důsledky až do dnešních dnů. Je možné, že nemoci i ty duševní mají dalekosáhlé příčiny. 

Važ tedy velmi slova. Vypadá to, že nějakou tebou tak kritizovanou duševní nemocí trpíš.