MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136565 Řekl bych, že si žádný člověk v ČR nedovedl představit, že slovenský nomenklaturní komunista....

2018-08-24 16:41

 

 

Stuchlík: Nedokážu si představit zástavbu piazzetty před InterContinentalem velkým blokem

Kandidát hnutí ANO na pražského primátora Petr Stuchlík se v rozhovoru pro Právo vyjádřil k prioritám, které by v čele magistrátu hlavního města chtěl prosazovat. K otázce možného zastavění piazzetty před hotelem InterContinental řekl, že si v místě nedokáže představit výstavbu velkého bloku budov.

......a trestně stíhaný StBák navýší za čtyři roky v pozici ministra financí majetek Agrofertu o 40 mld. na dvojnásobek tedy 80 mld., že tento majetek odlifruje do svěřeckého fondu na Slovensko a bude jej dále russtikálně vlastnit jako jedna fyzická osoba. 

Nikdo si asi nedovedl představit, že tu skoro rok po volbách bude vláda, v které bude chybět ministr a že taková "vláda" dostane důvěru od komunistů.  Nikdo si také nedovedl představit, že když taková "vláda" bude dostávat důvěru, tak vlastně žádný poslanec ANO StB nevystoupí a neřekne proč má vláda důvěru dostat a proč on bude zvedat ruku. 

Nikdo si nedovedl představit, že bijec proti korupci trestně stíhaný StBák  Bureš bude mít ve vládě dva lidi, kteří podváděli při studiu vysoké školy a už vůbec si nikdo asi nedovedl představit, že tam bude synáček nomenklaturního komunistického ministra v pozici ministra zemědělství, po kterém nejspíše u státu vězí dluh 600 mil. korun díky jeho "podnikání". 

Nikdo si asi nedovedl představit, že premiér bude napadat aktivní občany státu a tvridit o nich, že dostávají dotace od politiků, když jim dotace naprosto v souladu se zákonem přidělují ministerstva, pokud si vůbec o takové dotace tito občané žádají. 

Nikoho z nás by také nenapadlo, že tu bude premiér mluvící "československy" tedy idiot, co se za dvace let života s češkou v ČR nenaučil česky. 

Mnozí jistě upozorňovali na to, že je StBák Babiš lhářem, ale nikdo si nedovedl představit, že bude lhát do steno záznamů ve Sněmovně, aby to bylo dokonale průkazné a už vůbec ne, že bude dokonce křivě přísahat na zdraví svých dětí. 

A mnozí z nás jsme si nedovedli představit, že by StBák Babiš po zkušenosti s Krndou dokázal navrhnout podnikatele v lichvě a multilevel marketingu na pozici primátora Prahy. 

Přesto už se toto všechno stalo. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136566 Re: Řekl bych, že si žádný člověk v ČR nedovedl představit, že slovenský nomenklaturní komunista....

2018-08-24 16:46:33

#136565: - Řekl bych, že si žádný člověk v ČR nedovedl představit, že slovenský nomenklaturní komunista.... 

Nikdo si také nedovedl představi, že si Zeman na inauguraci uváže kravatu s russáckou trikolorou, nikdo si nedovedl představit, že málem pozvrací korunovční klenoty, že spálí nejprve zničený umělecký předmět, jako symboliku jeho odporného chtíče upalovat všechny jeho oponenty. 

A přesto se to stalo, ve 21. století uprostřed Evropy, v zemi, která je členem EU i NATO. V zemí lidí jako byl pan prezident Havel, Masaryk, Peroutka, Lustig, Wiener, Kolben, Daněk, Smetana, Dvořák. 

Zeman se drží zločinecké tradice Gottwalda, Babinského, Čepičky, Husáka, Štrougala, Kapka a podle toho se také obklopil Ovčáčkem, Babišem, Nejedlým, Mynářem, Hlinovským či Buriánovou ......