MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#136717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí po

2018-08-26 16:21

#136634: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudo 

svoji neznalosti jste me prinutil k reakci, i kdyz uz 95 % obcanu pochopilo lzivost kavarensko-cernoprdelnickeho spolku(bez disidenta kardinala Duky ovsem), jakoz i nekale zamery socialisticko-korporatniho vedeni EU a muj historicky ukol byl zcasti splnen :).

Spanelsko bylo dlouhou dobu diktaturou i po valce

https://cs.wikipedia.org/wiki/Francisco_Franco

stejne tak Portugalsko.

 ostatni  zeme, kde sice nebyla diktatura, ale mely tam vyznamny vliv nedemokraticke proudy.

 Francie gaullismus, kolonialismus

Italie socialismus, komunismus, mafie

Anglie kolonialismus.

Nemecko socialismus, Brandtismus

severske zeme nepotismus, socialismus, Norsko - kradeze deti, Dansko kolonialismus

jedine zeme, ktere by po valce mohly byt prikladem demokracie jsou USA a Australie a mozna Kanada,  tedy vlastne bohuzel bez USA, kde  sice byla a je demokracie , ale prevlada tam hegemonalni, imperialni vybojna politika pod hlavickou tzv. vyvozu demokracie.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136718 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandroval

2018-08-26 16:27:50

#136717: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí po 

:-)

Všechny země se logicky po masakru, který v celém světě rozpoutali komunisté z Russákova a nacisté z Německa vzpamatovávávaly. To je naprosto logické, že daní za takové vraždění je především snížení prahu morálky, kultury a vzdělanosti, proto je válka také odporným zločinem, proto je hanebné, že se dnes russákov vydává za oběť a lže svým občanům.

To devastuje dále ruskou společnost a je to logicky velmi nebezpečné pro Svět, přestože je Rusko počtem obyvatel marginální země. Obzvláště to vyniká v kontrastu s denacifikací Německa, které se příkladně stará o důkazy svých vlastních zločinů, aby je neopakovali.  Rusko záměrně ničí a zkresluje svojí vlastní vražednou historii a dokonce jí opakuje, viz. vraždní na Ukrajině a okupace částí Ukrajiny. 

Pořád ale platí, že my jsme prakticky z jedné nacistické totality přešli do totality komunistické, která dále prohlubovala devastaci společnosti. 

Kdežto ostatní především západní státy Evropy se z války postupně vzpamatovávaly a už v roce 1952, kdy tady komunistická pakáž vraždila elitu země v koncentrákách, státy Evropy již uzavřely dohodu - Evropské sdružení uhlí a oceli, kdy první návrh padl už 1950. 

Tedy moje generalizace zdaleka není od věci, byť si jistě v detailu můžeme říkat, kde a jak po válce ještě přetrvával jaký druh totality a jaké odporné kreatury kde válka vynesla k moci, u nás je jednoznačné, že jsme 40 let žili v totalitě stejně vražedné, jakou byl nacismus a dokonce jsme byli více jak 20 let russáky - tedy spolupachateli II. světové války okupováni.

Na tom se opravdu nic nemění. Tedy bylo to další 40. let odporné totality, tedy degenerace společnosti, kdežto ostatní západní země Evropy a mnohé ve Světě, třeba Japonsko využili tyto roky k obrovskému rozvoji.