MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#137489 Re: Re: Re:

2018-09-06 22:34

#137460: - Re: Re:  

Správně, soudruhu. Internet je plný dědků s demencí. Ještě by si někdo mohl myslet něco úplně jiného.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#137493 Re: Re: Re: Re:

2018-09-07 04:59:48

#137489: - Re: Re: Re:  

Buď konkrétní, co ti na níže uvedeném v uvozovkách, případá nemravného, nekulturní či nevzdělaného, tedy co by potenciálně mohlo souviset s tím, že by autor mohl být dementní? 

Není to spíše tak, že jsi si přečetl text a protože ti nevyhovuje a nerozumíš mu, tak napadneš autora? 

Co je příčínou toho, že nejsi schopen s textem polemizovat? Chybí ti snad znalosti, nejsi schopen snad definovat lepší způsob soužítí, neznáš žádné místo na zemi, které by lépe starolo o své kulturní dědictví, nebo snad ti dělá problém současný russákov označit za nové komunisticko - nacistcké CCCP? Tak neváhej, prostě popiš, co si myslíš o současném russákovu, já ti svůj názor nijak nevnucuji, Klidně jsme se mohl splést. 

 

"Není na Světě lepší způsob soužití, než nepřetržitě komunikovat se sousedy, zdravit, řešit problémy, které se jistě vždy objeví. 

V rámci Evropy máme 550 mil. Evropskou unii, která je celosvětovým etalonem vzájemného respektu národů a celosvětovým etalonem správy mezinárodního a multikulturního veřejného prostoru. EU je také etalonem, jak spravovat kulturní dědictví národů, jak je podporovat, zkoumat, archivovat znalosti našich předků. 

Nikdo jiný na celém světě nědělá více, aby o své historii znal maximum, aby udržel jazykovou rozmanitost, aby udržel lokální kulturní zvyky. 

Tedy jestli ti to nevyhuje, nikdo  a nic ti nebrání se odstatěhovat např. do russákova, tedy do russácké "federace", kde menšina russáků skutečně devastuje většinu multikulturního seskupení russácké "federace", dnes již nového CCCP. 

Já s tebou tvojí "kulturu" rozhodně sdílet nechci a také zjevně nikdy nebudu. "