MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#138113 Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 08:53

#138111: - Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

   Já vám to neberu.  Ale ta práce tam musí být, a je to o setkávání. To má dlouhodobý efekt. Je nutné se v tom vyučit. Divadlo se taky nenaučíte jinak, než dlouhodobým provozováním téhož. Tam je Zeman o několik parníků vpředu.

   Musíte mít co říct, a to je to samostatné přemýšlení. Bez toho jste ten fíkus.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#138115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 09:34:22

#138113: - Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

A nejen to. Můžete vyhrát, ale má to háček. Musíte nabízet to správné řešení. Pokud možno nejlepší. Protože volič jako celek to pozná. Máte moc nad lidmi jen do té míry, do jaké ji mají lidé nad Vámi.


Nepřihlášený uživatel

#138117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 09:52:15

#138113: - Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

Zeman je je ubohý komunisticko-nacistický lhář, mnohokrát byl usvědčen ze lži, lhal ve Sněmovně do steno záznamu, je možné najít lež v každém jeho projevu. 

Zeman tedy není polLitik, ale zločine, dnes evidentní russácký trotl. 

To, že jeho lži někteří rádi poslouchají vůbec neznamená, že je to něco mravného, kulturního, vzdělaného. 

Pan Drahoš jistě by měl pravdivé věci říkat stručně a jasně. Nic to nemění na tom, že srovnávat russáckého trotla s jeho lhaním a vykládat o tom, že je o "parník" před panem Drahošem, je poněkud mimo mísu, neboť nelze srovnávat lhaní s pravdivým projevem, byť se někdy onen pravdivý projem může zdát kostrbatý. 

 

Evropan

#138128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 18:31:03

#138113: - Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

Asi vám dobře nerozumím, v čem je hradní ožrala o několik parníků vpředu. Jde-li o lhaní do očí, tak to ano. Navíc je za ním hromada neúspěchů. Vyhrožování majitelce pozemků kvůli průmyslové zóně, sbírání pomlouvačných informací na svoji politickou kolegyni, opakované zatloukání hřebíků do začátku stavby širokorozchodné železnice z Bohumína do Russka, jako premiér začal utráce více, než do rozpočtu získal, to vše pod heslem zvýšených investic, což jsme dodnes nedokázali začít splácet, a ty investice také nejsou příliš vidět.

On dokáže vždy něco plácnout, ať už je to o jeho panické prostatě, odcházející cukrovce či překlady názvu rusských punkerek. Ale musí se umět oddělit zrno od plev. Od něj jsem už léta neslyšel nic vtipného, natož chytrého, prostě jen samé plevy. Něco vtipného to asi byly naposledy jeho příspěvky v divadle Semafor v televizních pořadech pana Suchého. To už je ale hodně dávno.