MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139406 Re: Re: Chcípni bruselská kryso Drunkere!

2018-10-15 05:23

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139409 Re: Re: Re: Chcípni bruselská kryso Drunkere!

2018-10-15 05:32:19

#139406: - Re: Re: Chcípni bruselská kryso Drunkere! 

Musíš být konkrétní, co ti na tom, že každý občan ČR může kdykoliv prodat svůj výrobek 550 mil. lidem v EU připadá hanebného, špatného, nekulturního či nemravného. 

Stejně tak musíš být konkrétní v tom, proč ti připradá hanebné špatné nekulturní či dokonce nemravné, když se kterýkoliv občan dnes rozhodne pracovat např. v Portugalsku, že tam zítra skutečně pracuje, když si tam najde práci a to i jen elektronicky po i-netu. 

Co ti připadá nemravného, nekulturního a nedemokratického na tom, že si demokratické státy Evropy vytvořili platformu, na které vedou nepřetržitý dialog a díky které harmonizují své právní předpisy tak, aby jakýkoliv občan těchto zemí velmi přesně věděl jaká pravidla má v rámci EU dodržovat? 

Připadá ti snad hanebné, že russák nemá přístup na trh 550 mil. lidí v EU? Co ti na tom připradá hanebného, když russák okupuje Krym nepřetržitě rozpoutává občanskou válku na Ukrajině? Russákům nic nebrání v tom, mít zemi demokratickou, dodržující lidská práva. Nebo jim v tom snad někdo z EU brání? Kdo to je? 

Tím, že bys chtěl zničit EU snad chceš pomoci russákům? Proč to děláš?