MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#139441 Ve Švédsku je prý vše OK, tvrdí tu jakýsi musulman sympatizující s IS, který si říká "Evropan"...

2018-10-15 12:41

Švédsko bojuje proti vynuceným sňatkům. Schovejte si lžičku do spodního prádla, radí úřady dívkám

 

 

 

Odpovědi

Evropan

#139445 Re: Ve Švédsku je prý vše OK. A ono snad není?

2018-10-15 13:12:52

#139441: Monokulturní ochuzení - Ve Švédsku je prý vše OK. A ono není? 

Mám to chápat tak, že tobě se to doporučení nelíbí? Zastáváš se tedy těch, co chtějí odvléci dívky do ciziny a donutit je ke sňatku? To přeci není jen záležitost muslimů, protože sňatky se domlouvají také u hinduistů, mormoni v Americe jsou samostatnou kapitolou, a pak existuje spousta jednotlivců nebo skupin, které si také vynucují sňatky svých potomků bez ohledu na jejich názor. A nejde o lidi, kteří by se dali k nějakému náboženství přiřadit. Tato jednuchá rada je praktická pro všechny, kdo jednají pod nátlakem. Ty, se svým xenofóbním pohledem na svět, to ale asi nepochopíš. Jen těžko se můžeš hájit nějakou péčí o Evropu, když si ani jedinkrát nezareagoval na argumenty, že my v Čechách máme nevyřešený problém s vlastními násilníky. To by jinak nebylo každý rok ohlášeno více než 600 znásilnění, z nichž ale naši neschopní "pomáhat a chránit" vyřeší sotva čtvrtinu, což jsou většinou případy domácího násilí. Proto většina žen znásilnění neohlásí a takových případů je odhadem kolem 5.000 ročně. 5.000 znásilněných žen v Čechách ročně! To je ti ovšem fuk. Kdyby nebyli tací jako jsi ty, neexistovala by Strana pro Debily, a v Čechách by bylo lépe.

 


Nepřihlášený uživatel

#139471 Re: Ve Švédsku je prý vše OK, tvrdí tu jakýsi musulman sympatizující s IS, který si říká "Evropan"..

2018-10-15 17:31:13

#139441: Multikulturní obohacení - Ve Švédsku je prý vše OK, tvrdí tu jakýsi musulman sympatizující s IS, který si říká "Evropan"... 

Švédský předseda vlády prohlásil: "Přijímáme přistěhovalce proto aby tady vytvořili novou lepší společnost". Tak jí mají. :-)


Nepřihlášený uživatel

#139474 Re: Ve Švédsku je prý vše OK, tvrdí tu jakýsi musulman sympatizující s IS, který si říká "Evropan"..

2018-10-15 17:41:33

#139441: Multikulturní obohacení - Ve Švédsku je prý vše OK, tvrdí tu jakýsi musulman sympatizující s IS, který si říká "Evropan"... 

Co pořád řešíš? 

Řeš věci podstatné. Živelnou migraci zastavila paní Merkelová a její západní spoluobčané jen tím, že s některými zeměmi dokázala vyjednat repatriční dohodu, v zemích s potenciální populací k živelné migraci jen informováním, že v EU není nic zadarmo a že převaděči jsou zločinci dokázal prakticky okamžitě snížit migraci na setinu objemu. Naši západní spoluobčané se o živelné migranty postarali s vědomím, že když to neudělají oni, východní Evropani to neudělají a dojde k masivnímu nárůstu kriminality a russák toho využije opět min. k pokusu vyvolat chaos. 

Měli bycho se stydět, byla to západní Evropa, které nás přijímala v roce před první světovou válkou, před druhou světovou válkou, po roce 1948, 1968.  Jsme takovými obožáky, že strpíme StBáka v pozici premiéra (je to totéž, jako kdyby byl premíérem v Německu rakouský nácek a to je jistě velmi absurdní) strpíme odporného smradlavého oplzlého KGBáka v pozici prezidenta a strpíme komoušského prototypa v pozici předsedy Sněmovny. 

Mladým se to už zjevně zajídá a my ostaní se opět před nimi za chvilí budeme zase jenom stydět.