MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Bakalova kni hovna Václava Havla...

#139543 Vrchní havloid Bakala je zmrd!

2018-10-16 17:18

Moc nekvičte čuníci z pražské kavárny, pan prezident nazval správně zmrdy zmrdama a jeden z těch zmrdů platí knihovnu Václava Havla. Jste placeni zmrdem a pracujete v zájmu zmrda, který okradl desetitisíce občanů ČR o byty a všechny občany ČR o minimálně 100 miliard Kč. Tedy jste také zmrdi, havloidní čuníci, úhlavní nepřátelé občanů ČR, včetně našeho pana prezidenta proti kterému kvičíte v zájmu zlodějského zmrda a jeho zmrdovin proti občanům ČR!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139544 Re: Vrchní havloid Bakala je zmrd!

2018-10-16 17:21:08

#139543: Bakalova kni hovna Václava Havla... - Vrchní havloid Bakala je zmrd! 

Jediného koho měl Zeman nazvat zmrdem je on sám, jestli někdo v této zemi kradl ve stovkách miliard, tak to byl nepochybně totiž právě Miloš Zeman - zmrd a není o tom nejmenších pochybností, protože je podepsán pod vládními usnesení z doby oposmluvního kupčení socanů a odsáků, ale i proto, že o zlodějině MUS nestoudně lhal v době volební kampaně - zmrd. 

 

Největším zlodějem v této zemi je bez nejmenších pochybností Miloš Zeman.....

 

 

 

Zeman: Vyznamenám tři bojovníky proti ‚ekonomickým zmr*ům‘. I miliardáře Krúpu, kritika Bakaly

.....není v této zemi a nejspíše ani na celém světě člověk, který byl schopen prodat důl za 650 mil. a přidat k tomu ještě 14 mld. hotovost, přesto to idiot Miloš Zeman udělal. Je to jednoznačně největší hotovostní zlodějina, která se vůbec kdy odehrála a hlavní roli v tom hrál právě Miloš Zeman. 

Děsivé je, že skutečný reálný zloděj stovek miliard korun dokázal část občanů ČR doslova obelhat tak, že se zlodějinou MUS nemá nic společného a stejně tak, že nekradl 140 mld. russáckého dluhu, který zmizel kdesi v russákově a dodnes po něm zbylo jen utajované rozhodnutí vlády zloděje Miloše Zemana. 

 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády