MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#139575 Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč?

2018-10-17 06:55

#139568: -  

Když stateční lidé varovali před nacismem, nacisté je označovali za lháře. Když stateční lidé varovali před komunismem, komunisté je označovali za lháře. Když nyní stateční varují před neomarxismem, neomarxisté je označují za lháře. Nechápu ale, proč se k těmto neomarxistům přidal monsignor Petr Piťha. Vytáhnout s hesly proti homosexuálům je od představitele katolické církve pokrytecké. Zvláště v době, kdy se odkrývá tak ohromné množství počtů zneužívání mladých často nezletilých chlapců katolickými kněžími. Pokud by katolická církev byla demokratická instituce, byla by na zrušení nebo zakázání. Homosexualita v dnešní době přece vůbec není žádný problém. Problémem je zdravotnictví, počínající nedostatek pitné vody, potravinové problémy na Blízkém východě a v Africe, zneužívání státní správy proti ekonomickým konkurentům samotným premiérem naší země a další. Pan Piťha je už zřejmě natolik starý, že si neuvědomuje, komu a čemu slouží, ale jestli je to jeho vlastní názor, možná by si ho měl nechat pro sebe.

 

Odpovědi

Buzerant "Evropan" kouří čůráky!
Nepřihlášený uživatel

#139577 Re: Re: Pan monsignor Piťha řekl pravdu!

2018-10-17 07:32:04


Nepřihlášený uživatel

#139578 Re: Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč?

2018-10-17 07:39:27

#139575: Evropan - Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč? 

Co se týče nedostatku vody, poslední léta skoro nepršelo. A za to můžou zelení šmejdi.


Nepřihlášený uživatel

#139610 Re: Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč?

2018-10-17 11:08:32

#139575: Evropan - Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč? 

Nemyslím si, že text napsal člověk, který v této diskusi užívá nick Evropan, daleko pravděpodobnější, že je napsán russáckým trotlem a to velmi zdatně manipulativně.  

Před neomarxismem varuje např. i neonacista a rasita Okamura, tedy je obtážné takového člověka přiřadit mezi takové lidi, jakým byl pan Peroutka, Čapek, Jan Masaryk to opravdu možné není. 

Neokomunistická je ANO StB, které kombinuje prvky neonacismu, neonacistická je SPD a kombinuje prvky komunismu pak jsou tu podobné další strany KSČm, Zemanovci či jak se dnes nazývají. 

Tedy v ČR nám zrůdnost komunisticko - nacistických totality byla připomenuta a výsledek se dotavil velmi rychle ve volebním výsledku nejen v Praze a to je velmi dobře a je to velká naděje pro budoucnost. 

Kázání Piťhy je jen jeden z mnoha důkazů, že víra v absolutně dobrý smysl života nechrání před hloupostí russácké propagandy a bohuže doložil, že vliv této propagandy na katolickou církev v ČR je dlouhodobý a velmi velký.

Extrémní katoličtí konzervativci russácké trotlování projevují již min. 10 let. Jmenování Duky byla obrovská chyba a je bohužel možné, že minulý papež, který sám raději odstoupil byl také pod russáckým vlivem. 


Nepřihlášený uživatel

#139620 Re: Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč?

2018-10-17 12:03:57

#139575: Evropan - Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč? 

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího, bojte se boha, vy nebožátka !!! Sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!