MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#140316 Hon na ředitele teplického gymnázia má politický podtext

2018-10-27 07:32

V této zemi – zdá se mi – je poslední dobou všechno otočené vzhůru nohama. Předseda vlády tvrdí, že bojuje proti korupci, přitom je sám obviněn z dotačního podvodu. Šéf nejsilnější politické strany v zemi ANO 2011 (tatáž osoba) je arbitrem podvodů s diplomovými pracemi a rozhoduje, kdo bude ve straně a ve vládě, přitom je z minulosti zatížen nejvyššími etickými prohřešky včetně spolupráce se Státní bezpečností.

Prezident republiky vyžaduje od ostatních vyšší principy mravní, přitom je sám porušuje o sto šest, a navíc mluví na veřejnosti jako dlaždič notně posilněn ze 4. cenové skupiny. Prezident žádá po ostatních, aby byli transparentní, přitom toleruje na Hradě jako hlavního úředníka Vratislava Mynáře, který nemá bezpečnostní prověrku, a také čínského poradce, který je ve své zemi zatčen a obviněn z korupce.

Ten výčet paradoxů dnešní doby by byl širší, řekl bych až nekonečný. Ale to, co mě teď dostalo a zvedlo ze židle, je nejnovější případ, který se odvíjí od prezidentova hulvátství. Jde o kauzu ředitele gymnázia v Teplicích Zdeňka Bergmana.

Ten se nyní dostal do problémů kvůli tomu, jak reagoval na vystoupení prezidenta Miloše Zemana z minulého týdne. „Hlava státu“ v Českém rozhlase uvedla, že několik státních vyznamenání při příležitosti svátku 28. října udělí za boj proti ekonomickým zm*ům. Měl tím na mysli například podnikatele Viktora Koženého či Zdeňka Bakalu.

Po rozhovoru pana prezidenta pro Český rozhlas jsem školníkovi uložil, ať ty obrazy (oficiální portréty Zemana) zahrabe do kompostu,“ uvedl ředitel na svém účtu na sociální síti Facebook.

http://forum24.cz/hon-na-reditele

Měl školníkovi nařídit, aby je hodil do žumpy. Tam patří.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140322 Re: Hon na ředitele teplického gymnázia má politický podtext

2018-10-27 10:41:51