MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Neomarxisté jsou komunisté dneška!!!

#140751

2018-11-03 16:31

Marxistické nálepky pro opozici: třídní nepřítel, diverzant

Neomarxistické nálepky pro opozici: neonácek, xenofob

Ano, je to stejné.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140752 Re: Ty si pleteš konstatování faktu s argumentací proč je to fakt s nálepkování "pražská kavárna"...

2018-11-03 16:44:01

#140751: Neomarxisté jsou komunisté dneška!!! -  

Jednání Miloše Zemana je komunisticko-nacistické, lže, krade, pomlouvá, vymýšlí si nesmysly, porušuje ústavu, k moci se dostal porušováním volebního zákona. Takové jednání je kombinací komunismu a nacismu. 

Tomio Okramura má hned několik neonacistických projevů, tajemník jeho strany dokonce přímo vykřikoval myšlenky nacismu v poslanecké kavárně a je za to souzen, na Tomia Okamura je pro jeho neonacistické výroky podáno trestní oznámení. 

Babiš je StBák a nomeklaturní komunista, ve Sněmovně se dokonce přiznal, že okrádá stát pomocí korunových dluhopisů, které vydal a koupil jako osoba spojená i to, že je i zloděj je holé konstatování faktu. 

Komunista Filip je Stbák - to je také holé konstatování faktu. 

A jestli se ty v této diskusi projevuješ jako xenofob - to je vcelku možé, je to obvyklý projev voličů prolhaného zlodějského zmrda Miloše Zemana a Stbáka Babiše, protože jste tyto dva idioty volili proto, že u vás xenofobii vyvolali a vydávají jí za cnost. 

Možná ale spatřuješ jako kádrování konstatování, že Vondráček nejen vypadá ale také jedná jako prototyp komunisty z padesátých let. Je to jen charakteristika, nic vážného, tedy pokud opravdu nebyl russáky nedávno naverbován, čemuž nasvědčuje jeho jednání s KGBákem Klausem, kde bych řekl, potom co KGBáka Klaus předvádí v posledních 15 letech, se také bohužel jedná o holé konstatování faktu :-/.