MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141053 Re: DALŠÍ ZEMANŮV MEGATRAPAS

2018-11-05 18:18

#141052: - DALŠÍ ZEMANŮV MEGATRAPAS 

Koho by v éře Václava Havla napadlo, že se prezident České republiky bude klanět Číňanům a ještě jim bude pro zábavu hrát na piáno. Takové tajné touhy měl tehdy možná tak Miloš Zeman, nebo Jaroslav Tvrdík. A dnes? Prováděl by takové kusy prezident Německa, nebo Francie? Asi ne.

Miloš Zeman ve své reprezentaci České republiky pokročil zase o kus dál. Už mu nestačí jen vrávoravé kroky, sprostá mluva, ostudná služba Rusku a Číně, zmínky o potřebě likvidovat novináře, nebo neschopnost stát při společném fotografování s dalšími státníky. Nově je příležitostným pianistou s nejistým projevem. Ještě 4,5 roku....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141068 Re: Re: DALŠÍ ZEMANŮV MEGATRAPAS

2018-11-05 19:15:48

#141053: - Re: DALŠÍ ZEMANŮV MEGATRAPAS 

To snad ne, dnes je naprosto jasné, že je Zeman se zemanovci fiancován KGBákem Putinem, tedy to bude muset Sněmovna i Senát řešit, neboť Zeman nepochybně tím, že se nechává financovat GRU dnes prý zase přejmenováno na GU, původně KGB, NKVD a čeka, je jednoznačné, že se to musí být řešeno, není možné, aby zločinec páchající velezradu byl v pozici absolutně beztrestného. Zeman musí být pohnán přes Ústavní soud a dokonce by poslanci měli jednoznačně zvážit zrušení absolutní beztrestnosit, nebo přímá velezrada Zemana je zločin neodpustitelný a trestem musí být vězení a doživotní kontrola s kým se stýká, není totiž možné, aby tak vysoký politický úřad a jeho autorita byla zničena beztrestně člověkem, který se nechává vydržovat russkými zločinci.  

Na vyšetření zločinnosti Zemana a zemanovců by nám měli pomoci zpravodajské služby národních států EU i USA je potřeba, aby celý způsob zločinnosti Zemana přímo napojeného na GRU a nejspíše i čínské zpravodajské služby rozkryt a věc byla dotažena do hořkého konce.