MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#141508 Jiří Zimola - budou se opakovat tragické osudy populárních tváří?

2018-11-12 18:16

Jiří Zimola, bývalý donašeč hradního ožraly, bývalý jihočeský hejtman (odstoupil kvůli problematickému financování své chaty u Lipna ředitelem krajské nemocnice) a bývalý místopředseda ČSSD se vzdává funkce na VŠTE v Českých Budějovicích, kde pracoval za 70 tisíc hrubého měsíčně. Chlapec toho stíhal hodně a v mnohém jakoby kopíroval jinou socdemáckou tvářičku Standu Grosse, který byl také populární a sympatický, než si našetřil na vilu v Praze na na luxusní byt na Floridě, což by asi zvládl každý trochu lepší mašinfíra. Zimola teď klesne na post placeného místostarosty v Nové Bystřici, což je krásná vesnička u rakouských hranice, kde končí slavná jindřichohradecká úzkokolejka. Zimola zde končí s platem okolo 48 tis. Kč. Teď jen kam to potáhne dál?

Je to zvláštní, jak socdemáčtí politici za sebou nezanechávají žádnou sociální stopu!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141509 Re: Jiří Zimola - budou se opakovat tragické osudy populárních tváří?

2018-11-12 18:20:28

#141508: Evropan - Jiří Zimola - budou se opakovat tragické osudy populárních tváří? 

Pro mne byl Gross prototyp takového umaštěné mašinfíry v obleku vždy, ale dovedu si představit, že na některé působil jistě přívětivě. 

Zimola, to je ale opravdu odporný ksicht, tam si nedovedu představit, že by vzezřením dokázal nějaké symptie vyvolat. 

Ale je to jen věc názoru. 

Nedávno říkal soudruh ministr vnitra Hamáček, že "za šedesát by ve Sněmovně na nové volby nečekal" :-), socani si dovedou vyrobit náklady, jen co je pravda. Řekl bych ale, že by byl soudruh socan velmi překvapen, co je potřeba odpracovat, aby někdo dostal 60 000,- čístého, ale tvářil se jako velký frajer, že by si "prý něco našel" :-). Jsou to prostě zmrdi a vypadá to, že si stále pletou sociální a socialistický.