MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141521 Proč by jezdil někdo žijící ve Švýcarsku na Krym na dovolenou? I kdyby ANO StBačka měla pravdu...

2018-11-13 05:49

Kvůli Čapímu hnízdu mě drželi na Krymu, řekl Babišův syn

Andrej Babiš ml., syn českého premiéra Andreje Babiše (ANO), řekl, že jej spolupracovníci jeho otce loni odvezli na Krym a drželi ho tam. Uvedl to server Seznam Zprávy, který s Babišem ml. mluvil. Muž žije ve Švýcarsku se svou matkou, první manželkou premiéra. Opoziční politici začali po zveřejnění rozhovoru mluvit o vyvolání hlasování o nedůvěře vládě.

.....a syn StBáka Babiše byl duševně chorý (nakonec jeho otec je nepochybný psychopat) tak opravdu nedává žádný smysl, proč by jezdil "na dovolenou na Krym". Na druhou stranu je také poněkud absurdní, aby ANO StBačka žijící v ČR psala psychologický posudek na někoho, kdo žije v Švýcarsku. 

Poslnaci se musí zabývat i tímto, jsou to spojené nádoby: 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141523 Re: Proč by jezdil někdo žijící ve Švýcarsku na Krym na dovolenou? I kdyby ANO StBačka měla pravdu..

2018-11-13 06:03:34

#141521: - Proč by jezdil někdo žijící ve Švýcarsku na Krym na dovolenou? I kdyby ANO StBačka měla pravdu... 

Bureš se do toho velmi zamotal. Tvrdil, že "dal dětičkám peníze na podnikání"  a teď se zjišťuje, že syn je buď psychicky nemocný nebo není psychicky nemocný, ale o podnikání nevěděl, nebyl si ho vědom a nebo je psychicky nemocný a byl otcem zneužit. 

Je to velmi vážné, neboť je skutečně velmi pochybné, že by otec zneužíval svého psychicky nemocného syna pokud by byl skutečným vlastníkem karuselu Agrofert. Čím dál více se projevuje, že Babiš je pouze luxusním bílým koněm a že ho "někdo" skutečný vlastník karuselu (nejspíše russáci) drží velmi pevně za koule (není na to jiné slovo) a tedy co si sám neukradne to Babiš nemá. A boubelka je náročná, dětičky jsou náročné, bývalá manželka je náročná........

Je to maso, Andrej měl být dávno zavřen ve vyšetřovací vazbě a policie a fianční správa měly dávno sedět v karuselu Agrofert rozplétat zlodějiny této zločinecké organizace. Dnes je totiž naprosto jasné, proč Babiše skuteční vlastníci strčili do politiky, je to jen jedno z mnoha jeho zadání, nevládne svým životem. 

Zajímavé je, že se v kauze objevuje russácké jméno Protopopov (je pravé, nebo je to KGBácké jméno) a je zajímavé, že je do věci zapojena i jeho žena. Policie by měla okamžitě konat, je to velmi vážné. 

V tomto případě je nezbytné, aby požádali o spolupráci Slovensko, neboť Bureš odlifroval celý karusel Agrofert právě tam. Také se velmi vyjasňuje, proč bývalý ministr vnitra Slovenska se objevil jako "poradce" u soudruha bratra Hamáčka.

Věci se zjevně začínají skládat a obraz zločinnosti Andreje Babiše a jeho ANO StB začíná dostávat velmi jasné obrysy. 

Bude to ovšem v podání Bureše zaručně "spiknutí" "účelouka" a "novinári" budou "zmrdi".