MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141601 Re: Snaží se k nám pražská kavárna přitáhnout slovenské metody?

2018-11-13 23:50

#141595: Evropan - Snaží se k nám pražská kavárna přitáhnout slovenské metody? 

Rozdíly mezi Českou republikou a Slovenskem jsou zřetelné. Na Slovensku musel být ke svržení vlády zavražděn mladý novinář a jeho družka. U nás stačí dobře načasovat kupku mediálního hnoje a zorganizovat pražské pouliční kravály. Osobně dávám přednost tomu, aby Babiš podal demisi, Zeman jmenoval úřednickou vládu a vyhlásil nové volby. Až pak Babiš bude vládnout bez koaličních partnerů, ať se Fiala, Kalousek, Gazdík a spol. nediví.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141606 Re: Re: Snaží se k nám pražská kavárna přitáhnout slovenské metody?

2018-11-14 05:01:37

#141601: - Re: Snaží se k nám pražská kavárna přitáhnout slovenské metody? 

Pokud by se takto podařilo StBákovi zmanipulovat veřejné mínění, bylo by to možné jen za pomocí neskutečných lží, tedy situace by připomínala Německo v době Hitlera, russko v době Stalina nebo ČR v době Gottwalda. 

Bylo by to opravdu velmi vážné, kdyby se slovenskému nomenklaturnímu komunistovi, StBákovi Andreji Babišovi něco takového podařilo, mimo jiné už proto, že je to prokazatelně StBák, komunista a evidentně i kriminální imigrant do ČR. 

V takové situaci by občanům, kteří jsou si vědomi, že StBák nemůže být předsedou vlády mimo jiné proto, že nesplňuje základní podmínku - nemá negativní lustrační osvědčení a za normálních okolností by nikdy nezískal bezpečnostní prověrku státu, nezbývalo, než vyjít do ulic a jasně sdělit svůj názor. Stalo se to již mnohokrát, zatím na to nebyl brán žádný zřetel.