MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#141976 Nečekané souvislosti! Nečekané?

2018-11-18 12:15

Hnutí ANO svolalo demonstraci na podporu Andreje Babiše, která skončila fiaskem. Sešlo se na ní několik desítek lidí a s plamennou obhajobou premiéra vystoupil i Pavel Šrytr, bývalý osobní strážce zavražděného kmotra českého podsvětí Františka Mrázka. Nikdy jsem demokrat nebyl ani nebudu. Ale vždycky jsem ctil demokratické principy víc než demonstranti z Václavského náměstí,“ prohlásil Šrytr. „Voliči ANO jsou na polích nebo v továrnách,“ vysvětlil, proč na akci nepřišlo víc podporovatelů.

Pavel Šrytr má za sebou barvitou minulost. Bývalý příslušník Útvaru rychlého nasazení komunistického Sboru národní bezpečnosti je nejčastěji spojován s proslulým kmotrem českého podsvětí Františkem Mrázkem, zavražděným za dosud nevyjasněných okolností v roce 2006. U Mrázka pracoval jako řidič a osobní strážce, stejně tak pro jeho pravou ruku Tomáše Pitra. Obě kontroverzní jména spojuje ovládnutí miliardového potravinářského kolosu Setuza a souboj s Andrejem Babišem v období vlád sociální demokracie. Mrázek disponoval archivem, kde shromažďoval kompromitující materiály na významné politiky a podnikatele, včetně Babiše kvůli privatizaci Unipetrolu. Pavel Šrytr před svým angažmá u Mrázka pracoval u vlivného mafiána Antonína Běly, který byl v dubnu 1996 zastřelen samopalem skupinou nejméně pěti maskovaných pachatelů před svým domem. Běla rovněž platil za Mrázkova soka.

http://forum24.cz/babise-hajil-osobni-strazce-kmotra-mrazka

Pro hradního ožralu organizuje manifestace russká donašečka Jelena, na obrani slovenského eštébáka vystupuje gauner a bývalá mlátička SNB a eštébákova syna unese na Krym russký manžel eštébákovy spolu-ano-političky. Ještě to někoho překvapuje? Jen čekám, kdy už konečně bude líp!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141986 Re: Nečekané souvislosti! Nečekané?

2018-11-18 14:38:15

#141976: Evropan - Nečekané souvislosti! Nečekané? 

A to se dneska ANO StBák Faltýnek tvářil jako strašná justiční oběť, když bylo jeho trestní stíhání po čase zastaveno. 

Je to opravdu odporná pakáž a je opravdu šílené, co se tu děje. KGBák na Hradě a StBák ve Strakovce.

Faltýnek se také tvářil, jaké to mají "výsledky" jaké je to "dělná vláda". Fakt nechápu, proč jim už někdo nesdělí, to co tu říkáme my celou dobu. 

Zadlužovat stáv v době technicky nulové nezaměstnanosti, růstu hdp, řízené inflace a růstu platů je vrcho zhovadilosti ne úspěšnosti.