MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142588 Re: Re: Čeští vojáci už vědí, jak vypadá tvář Satana.

2018-11-27 11:39

#142587:  

   Možná nevyhledávají,  možná ano.  Průzkum  nemusí být nějak zvlášť hlučný.  Potkávám je daleko častěji, než by mi bylo příjemné. Často ve skupinách. A navíc: po převratu  byly zaznamenány dvě trubkové bomby. Improvizovaná výbušná tělesa. Z toho jedno  na Staroměstském náměstí. Je to jejich modus operandi.   Dodnes to nebylo objasněno.

Odpovědi

Evropan

#142590 Re: Re: Re: Čeští vojáci už vědí, jak vypadá tvář Satana.

2018-11-27 11:51:23

#142588: - Re: Re: Čeští vojáci už vědí, jak vypadá tvář Satana. 

Pachatele tak policisté nikdy nedopadli. A to i přesto, že svůj útok zopakoval o dva měsíce později u hostivařské přehrady. "I tady jen lehce zranil několik lidí," vzpomíná Doucha. Vyšetřovacích verzí bylo několik. Od duševně nemocného člověka po zastánce bývalého režimu, který chtěl přerušit blížící se volby. "Já osobně si myslím, že to bylo několik věcí dohromady a že je pachatel už mrtvý," dodává Doucha.

V roce 2004 totiž policisté dopadli důchodce, kterého podezírali z 18 bombových útoků. Ten však při zatýkání spáchal sebevraždu.

https://zpravy.idnes.cz/vybuchla-bomba

A takže ty máš strach, když na ulici potkáváš důchodce? Že by to mohli být ti atentátníci? A co mám říkat já, když občas jezdím vlakem kolem Bakova nad Jizerou, a tam nějaký zblblý důchodce kácel na trať stromy a psal k tomu vzkazy typu "Alláhu akbar"? Měl bych nechat pozavírat všechny fanatiky z SPD?

https://praha.idnes.cz/zamerne-pokacene-stromy