MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142752 KGBák Miloš Zeman snad naráží na svojí profesionalitu zloděje stovek miliard o které okradl občany?

2018-11-30 06:12

Petříček dělá hrubé chyby, potřebujeme profesionálního ministra, řekl Zeman

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek kritizoval ministra zahraničí Tomáše Petříčka (ČSSD). Podle něj dělá hrubé chyby a jeho význam je minimální. Řekl to v rozhovoru pro TV Barrandov. Zeman se hodlá omluvit maďarskému premiérovi Viktoru Orbánovi za jedno z Petříčkových rozhodnutí.

 

......Byl to totiž Miloš Zeman kdo "profesionálně" ukradl russácký dlluh v objemu 140 mld. protože to dělal z pozice "profesionálního premiéra oposmluvní zlodějské bandy" a byl opět Miloš Zeman, který kradl profesionálně Mosteckou uhellnou společnost, v které bylo mimo podílu 46 %, který Zeman profesionálně "prodal" za 650 mil. také ukradena 14 mld. hotovost. 

Jestli Miloš Zeman něco skutečně je, tak nepochybně profesionální zloděj, protože na zloději zneužil politickou pozici a dělal to v "pracovní době". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142754 Re: KGBák Miloš Zeman snad naráží na svojí profesionalitu zloděje stovek miliard o které okradl obča

2018-11-30 06:41:34

#142752: - KGBák Miloš Zeman snad naráží na svojí profesionalitu zloděje stovek miliard o které okradl občany?  

A kdy se KGBák Miloš Zeman omluví za to, že okradl občany této země o stovky miliard korun, že zavléká zemi do vlivu russákova a člr? Kdy se omluví za všechny jeho oplzlosti? Kdy se omluví za zlodějskou bandu nedůvěryhodných osob, kterou přítáhl na Hrad? Kdy se omlouví za pornografickou dcerunku z které dělal první Kačenku? Kdy se omluví za ty všechny odporné lži, které stále dokola lže? 

""Budu mít tady zítra (v pátek) v Lánech na návštěvě Viktora Orbána, kterého bude mimo jiné doprovázet ministr zahraničních věcí. Já se jim omluvím za toto rozhodnutí," řekl Zeman."