MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#142757 Která by nechtěla z Mordoru do Švýcarska, aneb bakšiš pro Protopopova?

2018-11-30 07:32

Třicetiletou ženu jménem Jelizaveta nedávno označil premiér Babiš za synovu snoubenku, s níž se seznámil právě během svého pobytu na Krymu, kde byl podle něj naprosto dobrovolně a šťastný. Andrej Babiš junior předtím reportérům Seznamu naopak řekl, že se na těchto „prázdninách na Krymu“ ocitl poté, co mu jeho „pečovatel“, Rus Petr Protopopov (manžel jeho psychiatričky Dity), řekl, že musí zmizet z Česka kvůli vyšetřování kauzy Čapí hnízdo.

„Tu slečnu mi doporučil můj dobrý přítel, který věděl, že má desetiletého syna, že je na ni spolehnutí a tak dále,“ líčil Protopopov ženu, kterou přivedl k Babišovu synovi a za níž s juniorem následně jeli do Krivého Rogu na východě Ukrajiny. Do oblasti, kterou sám Protopopov pro její ne zrovna bezpečné prostředí nazývá Mordorem, místem plným feťáků.

https://www.seznamzpravy.cz/jelizaveta-zahadná

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142759 Re: Která by nechtěla z Mordoru do Švýcarska, aneb bakšiš pro Protopopova?

2018-11-30 07:48:42

#142757: Evropan - Která by nechtěla z Mordoru do Švýcarska, aneb bakšiš pro Protopopova? 

Tedy slovenský kriminální imigrant, StBák, komunista toho času se tváříci jako český premiér pod přímým vlivem FSB a GRU? 

A co na to vlastně sdělila BIS? Zpoždění s vydáním výroční zprávy?

"„Tu slečnu mi doporučil můj dobrý přítel, který věděl, že má desetiletého syna, že je na ni spolehnutí a tak dále,“ líčil Protopopov ženu, kterou přivedl k Babišovu synovi a za níž s juniorem následně jeli do Krivého Rogu na východě Ukrajiny. Do oblasti, kterou sám Protopopov pro její ne zrovna bezpečné prostředí nazývá Mordorem, místem plným feťáků."