MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142810 Re: Agent Protopopov je obyčejný russák a Jelizaveta je obyčejná russká šlapka :-)......

2018-12-01 08:07

#142806: - Agent Protopopov je obyčejný russák a Jelizaveta je obyčejná russká šlapka :-)...... 

JJ, KDO VÍ , JAK TO VLASTNĚ CELÉ JE... MOŽNÁ JE TO CELÉ DOBŘE ZORGANIZOVANÉ DIVADÉLKO, ABY SI NĚKDO ZACHRÁNIL KRK.. VŽDYŤ MLADÝ BUREŠ JEŠTĚ PŘED NEDÁVNEM PILOTOVAL LETADLO!  PŘI NORMÁLNÍ ÚVAZE..... KDYBY NĚKDO Z NÁS ZŮSTAL JEDNOHO KRÁSNÉHO DNE NA D1  V ODSTAVNÉM PRUHU Z DŮVODU ZDRAVOTNÍ INDISPOZICE, TAK ČLOVĚKA PŘECE NECHAJÍ NEJDŘÍV PŘEVÉZT DO NEJBLIŽŠÍ NEMOCNICE, KDE SE ROZHODNE, CO DÁL A NE HNED NA PSYCHIATRII. MOŽNÁ ZA ROK, ZA DVA BUDEME KOUKAT, JAK TO CELÉ DOOPRAVDY BYLO..

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142811 Re: Re: Agent Protopopov je obyčejný russák a Jelizaveta je obyčejná russká šlapka :-)......

2018-12-01 08:20:48

#142810: - Re: Agent Protopopov je obyčejný russák a Jelizaveta je obyčejná russká šlapka :-)...... 

Spojení nevzhledné slovenské psychiatričky s russákem, který za dvacet let nezískal víza do zbytku EU a vykřikuje cosi o tom, že je russáka a tak je logické, že mu okupace Krymu vyhovuje a dokonce se na to ani nedivá jako na okupaci a ještě to zdrze zdůvodní právě tím, že je russák. Tak to je maso, tady není co řešit, to je russácký zločinec - člověk jednající kriminálně na území ČR ve prospěch cizí mocnosti. 

Pevně doufám, že to mají zpravodajské služby pod kontrolou, neb kreatura Protopopovová na ministerstvu zdravotnictví připravující dokonce "reformu psychiatrie" tak to je opravdu už sakra silná kává.  

 

Měli bychom spíše doufat, aby už za pár měsíců běžel soud s Babiše a celou jeho zlodějskou bandou ať už jsou v té bandě jaho dětičky, Stbáci, štébáci, kgbáci či kdokoliv další.