MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142818

2018-12-01 11:07

Nějaké návrhy kterak pojmenovat tu bílou skvrnu, která zbyde po Ukrajině na mapě? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142826 Re:

2018-12-01 12:41:54

#142818: -  

My jsem byli také bílou skrvnou po druhé okupaci russáky v roce 1968, odtáhli s ostudou, russákov zkrachoval a rozpadl se, je naprosto zřejmé, že si tím russákov musí projít znovu. A že si tím projdou i když opěr rozpoutají velký konflikt, tak o tom není ani těch nejmenších pochybností, to je naprostá jistota. 

Je to země tehcnologicky, lidsky, mravně, kulturně zaostalá, stačí k tomu i jen video, kde bydlí soudružka šlapla Jelizaveta. Co je horší, dnes je russákov z většiny plný russáků a nikolilv Rusů, ve vlastním novém cccp se navíc nejspíše již letos stali menšinou, neboť ostatní národy "federace" mají dohromady více obyvel než je russáků i Rusů dohromady.  Je to masivně vymírající země s epidemií pochlavních chorob, alkoholismu a tedy i duševních nemocí. Jediné, co skutečně mohou vyvážet je ropa a plyn, přečemž k těžbě obojího potřebují západní technologie a především odbyt, který postupně končí. Cena těžby v russákově je navíc neuvěřitelně vysoká a 50 $ dnes spše 60 $ za barel ropy je na hranici rentability. 

Putler si hraje na velké frajera, hrozí jadernými zbraněmi, ale Rusko i russákov zbídačil. Russákové už zase nakupují dolat za skoro 70 russáckých bonů, přičemž před okupací Krymu platili i jen 35 russáckých bonů za jednu dolarovou minci. 

https://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR