MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142909 Re: Štbákovi Babišovi se opravdu velmi dobře daří ze sebe dělat oběť.......

2018-12-02 15:46

#142890: -  

......navíc se ukazuje, že russácké zpracovajské služby mají velmi dobře zmapované a především zpracované obyvatele ČR, když blízkost agentů Ruska vedle štbáka Babiše jsou pro část voličů dokonce důvodem k vyjádření důvěry. 

Znamená to jediné, že russká zločinecká propaganda - hybridní války proti demokraciií v češtině je úspěšná a to je velký problém BIS, vojenského zpravodajství, vlády, Sněmovny i Senátu. 

To, že je KGBák Zeman ve vysoké politické pozici může být příčina i důsledek.  Obtížně se to rozlišuje, podobné je to s štbákem Babišem.  BIS by tedy měla velmi rychle rozkrýt jejich vazby na russké zpravodajské služby a parlament by to měl urychleně vyřešit, dříve než to budou muset řešit občané v ulicich další revolucí. Není totiž možné, aby ČR člen EU a NATO byla pod vlivem zločinneckého státu, který nyní Rusko bez nejmenších pochybností je. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142915 Re: Re: Štbákovi Babišovi se opravdu velmi dobře daří ze sebe dělat oběť.......

2018-12-02 17:32:03

#142909: - Re: Štbákovi Babišovi se opravdu velmi dobře daří ze sebe dělat oběť....... 

Chceš tím říci, že BIS a vojenské zpravodajství, dohromady i se senátem mají provádět úkony, aby nahnaly volební preference lidovcům, STANu, nebo věčně ožralému zkorumpovanému Kalouskovi? Opravdu věříš že tohle je úkolem bezpečnostních struktur? Jestli ano, asi by si měli najmout lepší reportéry, než je fekální, či kánálové zpravodajské duo Kubík a Slonková, kteří porušili novinářskou etiku a mimo jiné také švýcarské zákony. To je bohužel pravda, to není propagandistický výmysl. Nakonec výsledkem je potom tohle:

ANO po kauze Babiše mladšího posílilo