MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142984 Jen v tom pokračujte, pražská kavárno! :-)

2018-12-02 22:25

"Nechutná štvanice na premiéra." ANO si tím polepšilo

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142986 Re: Jen v tom pokračujte, pražská kavárno! :-)

2018-12-02 22:30:48

#142984: - Jen v tom pokračujte, pražská kavárno! :-) 

Štbákovi Babišovi se opravdu velmi dobře daří ze sebe dělat oběť......

 

......navíc se ukazuje, že russácké zpracovajské služby mají velmi dobře zmapované a především zpracované obyvatele ČR, když blízkost agentů Ruska vedle štbáka Babiše jsou pro část voličů dokonce důvodem k vyjádření důvěry. 

Znamená to jediné, že russká zločinecká propaganda - hybridní války proti demokraciií v češtině je úspěšná a to je velký problém BIS, vojenského zpravodajství, vlády, Sněmovny i Senátu. 

To, že je KGBák Zeman ve vysoké politické pozici může být příčina i důsledek.  Obtížně se to rozlišuje, podobné je to s štbákem Babišem.  BIS by tedy měla velmi rychle rozkrýt jejich vazby na russké zpravodajské služby a parlament by to měl urychleně vyřešit, dříve než to budou muset řešit občané v ulicich další revolucí. Není totiž možné, aby ČR člen EU a NATO byla pod vlivem zločinneckého státu, který nyní Rusko bez nejmenších pochybností je. 

 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.
 

Psychiatrička a řidič Agrofertu. Kdo jsou Protopopovi z kauzy Babišova syna?