MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143008 Re: Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy!

2018-12-03 08:52

#143007: - Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy! 

Podstatné je slovo "obecná" v analýze anoštbáka a na tom si anoštbák bude v následujících televizních diskusích stritkně trvat. Obecně převod majetku do správy cizích osob je jistě opravdu v pohodě, to si asi obecně dovedeme představit všichni. :-) na to jsme snad obcenou analýzu anoštbáka Knežínka opravdu nepotřebovali. 

Co třeba konkrétní analýza konkrétního "převodu" štbáka Babiše do "zvereněnckých fondou" na Slovensku. Tu anoštbák Kněžínek nedělal? Proč jí nedělal, když jí dělá EU? K čemu je dobrá "obecná analýza", když nepostihuje konktrétní situaci? 

Tedy pokud by štbák Babiš nebyl osobou obmyšlenou v celé věci, bylo by to skutečně dostatečné :-), byť stále jen dostatečné :-). 

S štbákem je to opravdu velká legrace, byť poněkud drahá, jak se s velkou pravdpědpodoností ukáže.  10 mld. od roku 2013 je opravdu sakra hodně peněz a to dohlížím od toho, že tu štbák zadlužuje od roku 2013 nepřetržitě zemi, přestože je zde růst hdp, mizivá nezamčstnanost, prudké růsty platů a řízená inflace. 

Vypadá to opravdu špatný slovenský vtip, že nás štbák za výše uvedených okolností zadlužuje každoročně o 50 mld., alespoň tak si pokaždé plánuje. Nakonec se sice ukáže, že silnice stavět neumí, neumí je ani opravovat, neumí ani udržovat vládní budovy, neumí ani financovat vědu a výzkum, školství, sport, kulturu, ale přesto jsme jen na první čtyři roky jeho zlodějin na MF v minusu 80 mld. a jeho majetek karusel Agrofert přitom narostl o 40 mld., abychom se v budoucnu dozvěděli, že za něj ČR zaplatí 10 mld. dotací které pobral, přitom na dani za stejné období zaplatil sotva 3 mld. 

Tedy si tu platíme šaška, který platí zaměstnancům základní mzdu a ještě má tu drzost pobírat dotace. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143012 Re: Re: Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy!

2018-12-03 09:12:49

#143008: - Re: Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy! 

Babiš - pleslův blesk II. tedy LN dávají do titulku přání myšlenky, anoštbák Kněžínek jistě trne hrůzou.

Svěřenský fond je dostatečná záruka, Babiš ve střetu zájmů není, tvrdí ministr spravedlnosti

Obecně to jistě může platit a analýza je obecná, nikoliv konkrétní. Analýza EU je ovšem velmi konkrétní, zaměřila se na štbáka Babiš a stbáka ministra zemědělství. 

Už se těším, jak anoštbák Kněžínek bude velmi zdůrazňovat, že analýza byla obecná nikoliv konkrétní. :-)

Podobně jako kdy Cyril Hoschle velmi rychle zdůrazňoval, že na dokumentech nemusí být podpis pacienta, pokud ten dopředu dal v podstatatě bianko šek, že je za něj bude někdo podepisovat :-). 

Jj obecně je orpavdu možné ledacost, konkrétně z toho kouká vracení dotací v miliardách korun a řekl bych, že kdyby měl takovou věcu udělat karusel Agrofert, že by to bylo asi finále.