MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143891 Tedy jinak, Ivan se ožral jako mužik a je štěstí, že tentokrát nikoho nezabil.....

2018-12-16 19:27

Opilý cizinec narazil u Kladna do stromu. Pak přijela jeho příbuzná a zkolabovala

Na okraji Kladna havaroval v neděli večer opilý cizinec. S vozem vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Auto navíc začalo po nehodě hořet.

.....když na místo nehody dorazila automobilem i ožralá Nataša a zjistila, že je polomrtvý jen Ivan, tak štěstím omdlela. Nebo se snad zítra dozvíme, že to nebyl Ivan ale Vladimi Iljič a že to nebyla Nataša, ale Marfuša? 

.................... 

Je potřeba okamžitě vyřešit, že studium v češtině pro kohokoliv z celého Světa je v ČR zadarmo, natáhla se sem russácká svoloč a bude obtížné se těchto z velké části přímých agentů FSB a GRU zbavit. 

Jediní, kdo by měli mít studium v češtině zdarma by měli být občané EU, nikdo další. To je potřeba vyřešit okamžitě, je opravdu naprosto šílené, že z daní občanů je především russácké svolóči placeno studium v ČR, skoro to vypadá na záměr a je potřeba zjistit, který russácký trotl to do zákona propašoval. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143893 Re: Tedy jinak, Ivan se ožral jako mužik a je štěstí, že tentokrát nikoho nezabil.....

2018-12-16 19:51:05

#143891: - Tedy jinak, Ivan se ožral jako mužik a je štěstí, že tentokrát nikoho nezabil..... 

anoštbačka Zelienková to "světe div se" (anoštb prostě to zařídíme) ani za 4 roky nezvládla zařídit a to na tom určitě pilně pracoval už v roce 2013 :-)

Poslankyně chce cizincům zpoplatnit studium v češtině

Většina cizinců nemusí na veřejných vysokých školách platit školné. Studují totiž v češtině a v tomto případě mají stejné podmínky jako studenti z Česka. Poslankyně Kristýna Zelienková (ANO) usiluje o změnu zákona, která by cizincům s trvalým bydlištěm mimo EU zpoplatnila i obory v českém jazyce. Pro změnu zákona jsou i další poslanci a odborníci.