MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144035 Re: Re:

2018-12-20 07:40

#144029: Evropan - Re:  

Nikdo normální nezavzpomínal, jenom vlastizrádci

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144037 Re: Re: Re: Nikdo nikdy neuvedl rozumný důvod natož v souladu s Ústavou ČR k volbě Miloše Zemana....

2018-12-20 07:52:43

#144035: - Re: Re:  

Jestli lze o někom v politice prohlásit, že je vlastizrádce přesnějí velezrádce a přidat k tomu velmi věrohodná zdůvodnění, je to bez nejmenších pochybností prokazatelný zloděj stovek miliard korun Miloš Zeman, viz. ukradení Mostecké uhelné společnosti a společně s Putinem i ukradení russáckého dluhu v objemu 140 mld. Pod obojím je podepsán Miloš Zeman premiér vlády ČR. 

Je vskutku velmi zvláštní, že jsi z takové osoby udělal osobu absolutně beztrestnestnou. To je úplná záhada, co tě k takovému jednání vedlo, neboť nikdy nikdo žádný volič Miloše Zemana nikdy a nikde nedokázal zdůvodnit proč zloděje stovek miliard volil. 

Nikdo nikdy neuvedl žádný důvod, který by byl jen vzdáleně v souladu s Ústavou ČR či by byl i jen důvodem "rozumným" i jen lidsky pochopitelným a to je na věci velmi smutné. 

Tato diskuse je plný oplzlostí, vyhrožováním smrtí, pokusy o urážení od příznivců Miloše Zemana a Andreje Babiše. Žádný kritik Miloše Zemana a Andreje Babiše v této diskusi nikdy nepoužil ani promile sprostot, které sem píšete vy. Kritika Miloše Zemana i Andreje Babiše je věcná. Jejich jednání je prokazatelně za hranou ústavnosti. Prosto tu právě vy příznivci těchto dvou prokazatelných zločinců děsivým způsobem napadáte jejich věcné kritiky.