MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144127 Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 09:22

#144125: - Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Já osobně Havla nedémonizuju. Podle mě to byl vcelku hodný chlap, ačkoliv morální autorita v žádném případě. To prostě svým osobním životem neprokázal.

V politice byl vynesen výš než na co měl, uvěřil ve svůj vlastní mýtus a stal se stafáží pro různé nepěkné činy velmocí. Příliš si užíval výsluní a pochlebování a neměl ty koule co měla třeba Su-Tij, která to pochlebování světa odvrhla když šlo o její národ. Tohle Havel nikdy nedokázal. Byl v podstatě slabý. Nemyslim si ale že byl zlý.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144129 Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 09:23:43

#144127: - Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Stbák,lhář a podvodník nevadí.Toho volíme.Na Havlovi si tu vylévají své mindráky jeho voliči a voliči hradního ruského zvěda ,protože jejich svědomí nemůže být čisté ,tak urážejí mrtvého člověka, který i pro ně toho udělal tolik ,že si to ve svých zakrnělých mozcích vůbec nedokážou dát dohromady.


Nepřihlášený uživatel

#144130 Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 09:34:01

#144127: - Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Su-Tij má z života v bezprostřední blízkosti smrti po mnoho a mnoho let, jistě poněkud pokřivené vidění a dá se to bohužel "chápat". Tedy, to co ty u ní nazýváš "preferencí vlastního národa" je spíše stav, když už nemá sílu "bojovat" a kdy se dostala do situace, kdy by její zavraždění vlastně svět přešel bez povšímnutí, je to smutné, ale je to tak.

Vzhledem k tomu, že není lepší místo na zemi pro mnohonárodností uspořádání 550 mil. lidí než je EU, o tom opravdu není ani těch nejmenších pochybností, tak pan prezident Václav Havel je příkladným politikem Československa a ČR, neboť to byl skutečně on, kdo ČR přivedl do EU a NATO zajistil nám občanům této země bezpečnost a prosperitu, kterou jsme nikdy v naší historii neměli. 

Je smutné, jak rychle občané zapomněli na devastaci této země russáky, jak zapomněli, jak byl zdevastována jazyková, technická, intelektuální znalost občanů této země právě odpornou komunsitickou totlaitou z russákova, která dokonce zakazovali i čtení odborných knih. 

Jestli ti vadí osobní život pana Václava Havla, tak je naprosto evidentní, že o něm vlastně nic nevíš a útržky, které jsou ve veřejném prostoru k dispozici jsou jen útržky bez kontextu a mnohdy i jen jednostranným vyjádření a to dokonce až po smrti pana prezidenta Václava Havla, tedy nemají absolutně žádnou informační hodnotu.