MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145339 Re:

2019-03-09 09:36

#145338: -  

Svobodně zvolit lze jedině tehdy, pokud kandidáti neporušují volební zákon. 

Miloš Zeman je dokonce Nejvyšším sprrávním soudem shledán jako porušovatel volebního zákona, což je jeden ze základních zákonů demokracie.  Stejným rozsudkem je Miloš Zeman usvědčen ze lhaní. Bohužel Nejvyšší správní soud selhal v ochraně volebního zákona a přestože jasně konstatuje odporné porušování jednoho ze základních zákonů demokracie KGBákem Milošem Zemanem, z voleb jej nevyřadil. 

Stejné to bylo se Zemanem i v druhé volbě. Miloš Zeman navíc neporušoval volební zákona jen lhaním o všm o čem kdy promluvil, ale také porušoval volební zákon financováním své volební kampaně, přičemž dnes je evidentní a velmi dobře prokázatelné, že jeho kampaň byla financována a Russka. 

Miloš Zeman je gigazloděj, okradl tuto zemi jen z toho co lze snadno prokázat o cca 200 mld. korun, viz. ukradení rusského dluhu těsně před koncem madátu KGBáka Miloše Zemana a ukradení Mostecké uhelné společnosti a 14 mld. hotovosti, které měla společnost na účtu. 

Pokud tedy je někdo mimo Tomia Okamuru, Andreje Babiše, Filipa a jeho komunistickou bandu komunistickým náckem v politice v ČR, je to nepochybně Miloš Zeman s jeho Zemanovci. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145341 Re: Re:

2019-03-09 10:18:24

#145339: - Re:  

LŽEŠ, FAŠISTO!