MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145361 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud byl 17. listopad 89 masakr, tak co je tedy tohle? Fake, soudru

2019-03-09 21:37

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145368 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud byl 17. listopad 89 masakr, tak co je tedy tohle? Fake, so

2019-03-10 08:12:03

#145361: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokud byl 17. listopad 89 masakr, tak co je tedy tohle? Fake, soudru 

EU je bez nejmenších pochybností etalonem pro správu veřejného multinárodního prostoru. Vzhledem k tomu, že sdružuje demokratické země a má stanoveny dokonce i etalony pro rozpoznání, zdali členové dodržují základní demokratické principy je to bez pochyby to nejlepší, co tu kdy v mezinárodní správě veřejného prostoru vzniklo. 

EU je nepřetržitě se vyvíjející se dohoda demokratických zemí a tedy je to jednoznačně vzor demokratické správy veřejného prostoru. 

Evropská rada je složená z výkonných nejvyšších politků národních zemí typicky premiéru v případě Francie prezidenta, Rady ministrů jsou složené z rezortních ministrů národních vlád, EP je přímo volený parlament, smlouvy po desítky let aktualizované vymezují pravomoci těchto institucí, o dodržování smluv a ujednání v rámci Evropské rady, Rad ministrů  a EP se stará Evropská komise, do které nominuje každý stát svého úředníka a složení schvaluje přimo volený EP.  Toto se právě díky nepřetržité pravidelné, institucializované diskusi vyvíjí, podobně jako se vyvíjí demokracie v jednotlivých zemích.

Pokud znáš něco lepší pro správu veřejného mezinárodního prostoru, tak neváhej ani vteřinu upozorni čtenáře této diskuse na takové uskupení států.