MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145393 Re:

2019-03-10 17:21

#145368: -

Nepochybně. Přesně to samé o sobě komunisti říkali taky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145394 Re: Re:

2019-03-10 17:29:26

#145393: - Re:  

To jsi evidentně v komunismu nežil. Komouši říkali, že vrcholem demokracie je diktatura proletariátu. 

Je tedy logické, že ty jako komouš, nejsi schopen rozpoznat rozdílm mezi EU a RVHP a mezi NATO a Varšavskou smlouvu, je to z logiky, že je to pro tebe diktatura proletariátu vrcholem demokracie, tedy demokracii neznáš, žiješ v nějakých bolševických poučkách, nesmyslech a blábolech o třídním boji a akumulaci kapitálu.  

Stále si dosud nepopsal, jak by sis vlastně představoval cokoliv lepšího než EU, natož abys něco reálného ukázal. 

Tedy se zamysli nad sebou a nad vlastní ubohostí. EU je úžasné místo pro život 550 mil. lidí, o tom není těch nejmenších pochybností. 

................

Mimochodem, EU o sobě nic neprohlašuje na rozdíl od komoušů. V EU si prostě demokratické státy spravují sdílený veřejný prostor společně, to je vše. Není na tom nic divného, veřejný prostor musí být spravován a je dobré, když je spravován lidmi, kteří v něm žijí, ne nějakými pomatenci s totalitním jednáním (KSČm, ANO ŠtB, SPD. ....) kteří pořád cosi o správě vykřikují, přitom ve skutečnosti rozkrádají peníze určené na správu veřejného prostoru a vlastní kritiku si přímo vymýšlejí, nemá v drtivé většině ani žádný reálný základ, viz. i tvé příspěvky a naprosté neznalosti o EU.