MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145466 Re: Vlastenci volí SPD!

2019-03-12 05:41

#145464: Vlastenci - Vlastenci volí SPD! 

Vy v neonacistickém hnutí  SPD "respektujete" KGBáka Miloše Zemana, ktery v obou kampaních porušoval volební zákon viz. rozsudek nejvyššího správní soudu vol. 2013/39.  Tak to je opravdu velmi zajímavý důkaz o vašem neonacismu. 

Miloš Zeman je prolhaný zloděj a moc získal jedině díky porušení volebního zákona tedy zákona, kterým se získává v demokracii moc. Jeho jednání je v nápadné shodě s komunisty z roku 1946 a stejně tak i jeho další jednání. Celé působení Miloše Zemana na Hradě je tedy na hranici či dokoce za hranicí ústavnosti a to dlouhodobě, mimo to, že Miloš Zeman prokazatelně okradl občany této země o stovky miliard, viz. ukradení ursského dluhu těsně před koncem mandátu jeho ospovmlu zlodějské bandy a ukradení Mostecké uhelné společnosti a hotovosti na jejím účtu. 

Jakou Emmu máš vlastně na mysli? Co to vlastně je za ubohou lež, v lepší případě za ubohé vytržení z kontextu? 

Projektovat si vlastenectví do jednání Miloše Zemana je opravdu naprostá zhovadilost. Není nic vlasteneckého na ukradení rusského dluhu v objemu cca 200 mld. není také nic vlasteneckého na ukradení Mostecké uhelné společnosti, není také nic vlasteneckého na neonacistických a rasitstických projevech Tomia Okamury jeho tajemníka Staníka či opravdu polodementního zabrušovače Roznera, toho času "poslance". 

Odpovědi

MUDr. Chocholoušek

#145470 Re: Re: Vlastenci volí SPD!

2019-03-12 10:45:49

#145466: - Re: Vlastenci volí SPD! 

Dnes záchvat propukl již v 5:41! Okamžitě izolovat!