MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145726 Gerloch je opravdu velmi podivná figura a je skvělá zpráva, že "dokandidoval".....

2019-03-20 13:54

Debakl Gerlocha. Zemanův kandidát do Ústavního soudu dostal 19 hlasů

20. března 2019  9:46, aktualizováno 14:48
Fiaskem skončila kandidatura Aleše Gerlocha, kandidát prezidenta Miloše Zemana, do Ústavního soudu. V tajné volbě dostal jen 19 hlasů od 64 čtyř senátorů, kteří o Gerlochovi hlasovali. „Člověk, který se označuje za reformního komunistu v době normalizace, nemůže zasednout v Ústavním soudu,“ řekl člen senátního klubu KDU-ČSL Zdeněk Papoušek.
 
Tato charakteristika tedy vypadá věrohodně, byl by tedy loajální KGBákovi, tedy russákům, FSB, GRU a na požádání i k Xi pingpongovi, logicky by ho o to musel požádat soudruh KGBák Miloš Zeman. 
 
"„Dobře si vzpomínám na studentská léta, kdy Aleš Gerloch přednášel teorii socialistického státu a práva neostalinským dialektem, který již v perestrojkové době nebyl nutný ani vyžadovaný. Jeho hlavní talent nikdy nespočíval v odbornosti, ale ve schopnosti kombinovat osobní ambice s neosobní loajalitou vůči všem, kdo jsou momentálně u moci. Mýlí se ti, kdo si myslí, že jde o kandidáta Miloše Zemana. Gerloch je kandidát každé moci a bude loajální ke komukoli, kdo mu zajistí ten či onen post,“ napsal Přibáň o Gerlochovi před pár dny v Lidových novinách."

 

.....................
 
Vzhledem k tomu, že to publikuje ANO ŠtBácký blesk, tak to vypadá, že si StBák s KGBákem začínají jít po krku, tedy se můžeme dočkat toho, že KGBákovi bude "shrnut koberec", logicky "psem" :-) a ŠtBák a slovenský kriminální imigrant bude "dosazen" na post absolutně beztrestného. Russáci pro to nepochybně udělají naprosté maximum. 
 
Už částečné převzetí pravomocí prezidenta premiérem by mohl způsobit ústavní krizi, neb by se možná některým začalo zdá, že "částečný prezident" tedy osoba s pravomocemi prezidenta nemůže být obžalována, tedy pohnána před soud. Určitě by s takovým nápaděm přišli ANO ŠtBáci, soudružka podělaná Válková a hlavně kriminální imigrant Babiš.
 
Bude tu horko, neb Babiš i Zeman jsou nepochybně schopni si objednávat politické vraždy, o tom asi mnoho lidí nepochybuje viz. nejen akce Olovo. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145727 Je to výborná zpráva pro tuto zemi!

2019-03-20 14:07:50