MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145795 Re:

2019-03-23 02:54

#145790: -  

Polské hovězí se salmonelou patří firmě Animalco z Agrofertu

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145801 Re: Re:

2019-03-23 06:18:47

#145795: - Re:  

ŠtBákův karusel tedy letadlo, které deklaruje 80 mld. majetku a proti tomu má dalších 80 mld. půjčeno, je opravdu odporný hnus. 

Zajímavé na karuselu agrofert je, že vlastně "ocenění" majetku vzniká tak, že "soudní znalec" navýší cenu akcií článku karuselu, který se zrovna uvnitř karuselu prodává proto, aby se z navýšení  při prodeji nezaplatila daň, neboť akcie druhý článek karuselu držel 2 roky tedy "test držení akcií" po kterém se neplatí daň ze zisku při prodeji. 

Tímto je karuselu agrofert účetně (formálně) navyšována hodnota, aniž by ten byl kdy vystaven tržní ceně - tedy reálné hodnotě, proti tomutu majetku si karusel následně půjčuje stejnou sumu, takto to dělají už více jak dvě desítky let. Tedy klasické letadlo, tolik podobné Agrokoru z Chorvatska, který již ovšem zkrachoval. Zajímavé také je, odkud si karusel půjčuje, neuvádí to, přítom výnos z těchto půjček je v miliardách.  Český stát, min. financí, finanční zpráva se na to jen tupě dívají, jak Babiš vykrádá tuto zem, neboť z údajně 80 mld. majetku karusel prakticky neplatí žádnou daň ze zisku.

A to Kalousek mluví jen o jediné jediné firmě z karuselu Agrofert. 

https://youtu.be/WTMxs1XKouw

Burešovi hrozí 10 let, ale v minimální trestní sazbě, tedy hrozí mu trest i daleko vyšší, byť je jednoznačné, že se mu bude chtít vyhnout i pomocí získání částí pravomocí prezidenta, milostí prezidenta, či dokonce zvolením od pozice absolutně beztrestného. O to nyní ŠtBácký zmrd nepochybně usiluje.  

https://youtu.be/Xi6xXPSQXtc