MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145852 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporní masoví vrazi a okupanti z NATO!

2019-03-24 14:50

#145846: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporní masoví vrazi a okupanti z NATO! 

Horší je, že ten maskovací pláštík jakodemokracie  má navlečený i EU.  Ta si jakoby hraje na demokracii,  ale  uvnitř se jedná od samého začátku o totalitu. Odporné je i to, že většina údajných demokracií kontinentální Evropy používá málo efektivní, či spíše neefektivní implementaci demokracie. Nás se to týká taky.  Drahé hnusné plody tohoto omylu, tváříce se skromně, konzumujeme dlouhá desetiletí každý den.  A zlepšení není ani na obzoru.

Odpovědi

Evropan

#145853 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporní masoví vrazi a okupanti z NATO!

2019-03-24 16:46:38

#145852: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporní masoví vrazi a okupanti z NATO! 

A tím chceš říct co? Že se pojedeš učit demokracii do Číny, jak to tvrdí hradní ožrala? Nebo je snad vzorem demokracie neofašistické Russko? Je to mnoho slov o ničem!

 


Nepřihlášený uživatel

#145855 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporní masoví vrazi a okupanti z NATO!

2019-03-24 17:42:36

#145852: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporní masoví vrazi a okupanti z NATO! 

Ty jsi opravdu hlava. EU tvoří demokratické státy Evropy a mám v EU dokonce etalony, podle kterých určujeme, jestli členský stát i potenciální člen dodržuje základní demokratické principy. Např. sooudruh Orbán přivedl Maďarsko na pokraj demokracie a tedy nastalov vyloučení jeho strany ze skupiny stran v EU, což není nic jiného než upozornění, že se pohybuje za hranou demokratických principů (úrovně) kterou v EU sdílíme my všíchni ostatní. 

Tedy můžeš být v naprostém klidu, nikde na Světě není společný mezinárodní prostor spravován lépe, efektivněji, s větším respektem k občanům. 

Tvé bláboly jsou o ničem, neboť nejsi schopen uvést místo na Světě, kde by demokracie pro 550 mil. lidí fungovala lépe.  Takové místo totiž opravdu neexistuje.