MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145944 K mikrofonu dovedený Zeman, Babišová, Vodička a Duka. Další party na Hradě

2019-03-28 09:12

Další ze série podivných večírků se odehrál v neděli 10.3. večer na Pražském hradě. Podivný byl opět především skladbou hostů a svojí podstatou. Šlo totiž o oslavu šesti let Miloše Zemana na Pražském hradě. Přitom není co slavit. Jeho panování bude navždy zapsáno jako ostudný úpadek. Jediní, kteří mají co slavit, jsou spolupracovníci prezidenta, kteří Zemana drží u funkce i přes jeho stále se zhoršující stav. Mynářové, Ovčáčkové a Nejedlý mají jasný důvod k oslavě. Další rok pro funkce a kšefty.

Tak jako kdykoliv jindy i včera Zemana musel někdo dovést k pultíku s mikrofonem. Nebyl to strážce, ale jeho žena Ivana. Společně kráčeli v již typickém křečovitém sevření. Přítomné tisícovce hostů potom prezident odvyprávěl projev ve kterém kladl velký důraz na manželku svého kancléře bez prověrky Alexandru Mynářovou.

A teď to nejzajímavější, to je každoročně skladba hostů této party. A ta byla napůl překvapivá a napůl neuvěřitelná. V sále se tradičně sešla řada bolševiků. Dorazil například premiér Andrej Babiš, nebo šéf Českého svazu bojovníků za svobodu Jaroslav Vodička, který nesmí chybět na žádném hradním candrbálu. Přítomna byla také Alena Schillerová, nebo manželka premiéra Monika. Sestavu tradičně doplnil kardinál Dominik Duka. Opět se přišel poveselit s bolševiky, kteří znovu okrádají církve. To si zaslouží gratulaci.

Hlavní hvězdou večera byla šansoniérka Mireille Mathieu. Francouzska, která byla první západní hvězdou, která vystupovala v Číně. Zazpívala si i se Sborem Rudé armády. Velmi populární je i v Rusku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145945 Re: K mikrofonu dovedený Zeman, Babišová, Vodička a Duka. Další party na Hradě

2019-03-28 12:25:55

#145944: - K mikrofonu dovedený Zeman, Babišová, Vodička a Duka. Další party na Hradě 

   O nějakých francouzácích jsme se učili někdy na měšťance.  Jakože kvůli berňáku tam vynylezli úřad pro míry a váhy.  Těch mírovážníků byla původně celá komis. Ale působením nejnovějšího francouzského vynálezu, louisetty,  se poněkud srazila.

    Zbyl jeden komisař...  Bydlel  od Paříže nejdál.  Navíc měl i se svou manželkou neustále sbalený tlumok s mírou a váhou pro urychlený přesun co nejdál.

     Míry a váhy příšerně nenáviděl. Všechny ostatní zničil. O berňáku a louisettě nikdy nemluvil.

      Nakonec z něj udělali říšského hraběte. 

      Od té doby mají ve Francii jen jednu míru a váhu. Z toho tlumoku. 

   Za úplatek ji půjčují. Když si nějaký nadržený berňák chce sáhnout. Rozhodně není pravda, že ta míra je délka prostřední nohy  Největšího Francouze. Na pravdě se nezakládá ani další verze, podle které se jednalo o jeho výšku po návratu z tažení kamsi za hranice francouzského zeměpisu.

    


Nepřihlášený uživatel

#145978 Re: K mikrofonu dovedený Zeman, Babišová, Vodička a Duka. Další party na Hradě

2019-03-29 06:37:41

#145944: - K mikrofonu dovedený Zeman, Babišová, Vodička a Duka. Další party na Hradě 

Zeman se o " cosi "snaží, ale za jeho ery bude vždy Hrad šedý a smutný, tak jako za Gottwalda