MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145960

2019-03-28 19:34

Tato vláda je skutečně nejlepší, ale v dělání dluhu, lhani í okradani důchodců. Zločinec AB je schopný, ale všech svinaren a lotrovin. Myslím, že jim jde z tlustých do tenkých. Ale jen jsem zvědav na koho tohle hospodaření hodí. Asi zase Kalda a všechny předchozí vlády. Už to známe. Oni nic a po nás potopa.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145975 Re:

2019-03-29 06:33:11

#145960: -  

Za celých 6 let nebyli schopni dokonce ani vybírat daně tak, jako to dělaly předchozí vlády o kterých tvrdí že rozkrádali po stovkách miliard. 

Výběr DPH přes všechny debility které zavedli nekopíruje růst HDP a už vůbec nekopíruje růst maloobchodních tržeb. Kam se tedy DPH z těchto prodejů a růst HDP ztrácí. To ho snad Babiš krade? 

Dnes je celé ANO Štb podělané jak Válková, neboť došlo dokonce k masivnímu propadu výběru DPH, což můžeme mít dvě příčiny - Babiš ho krade nebo se masivně propadá ekonomika. 

Švindlerová hned přišla s nápadem, že vybere o 5 % více, tedy o 70 mld. a nazve to snížením zdanením. To bylo hned prokouknuto prakticky každým, od profesních organizací až po idiota Babiše. 

Dnes jsou v situaci, že neví jak to řešit. Tedy rozjedou PR, že jim to kazí poslanci.