MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#146004 CO TO V TOM PARLAMENTU SEDÍ?

2019-03-29 17:33

Před pár dny se ve sněmovně znovu vybíralo, kdo obsadí aktuální volné místo v Radě pro rozhlasové a televizní vysílání. Okamurovo hnutí SPD na tento post nominovalo Ladislava Jakla, svého neúspěšného kandidáta v senátních volbách 2018. Stejně jako Štěpánek, i Jakl měl blízko k Václavu Klausovi. Působil jako jeho poradce a do roku 2013 byl ve funkci ředitele politického odboru Kanceláře prezidenta republiky.

Na své webové stránce před časem zveřejnil názor, který zastává už dlouho, a sice: „Tyto státní instituce (ČT a ČRo) zabývající se šířením rozhlasového a televizního vysílání nikdy neměly existovat, nemají existovat a byl by svět krásnější bez nich.“ Ladislav Jakl je zkrátka proslulý svými prapodivnými názory, které hojně publikuje na serveru Protiproud. To je známý dezinformační plátek zveřejňující vyložené lži, kremelské agitky i bláznivé teorie všeho druhu, od škodlivosti očkování po nejnesmyslnější konspiračky o zednářích či o ovládnutí světa zlovolnými elitami pomocí migrace.

Pán, který proslul výrokem, že darwinismus je nesmysl a on nepochází z opice. I když to je proti fantazírování o spiknutí Bezpečnostní informační služby s novináři Seznamu, s neziskovkami a Piráty proti Andreji Babišovi spíš úsměvné.

https://forum24.cz/ladislav-jakl

Jak je možné, že poslanci do Rady pro rozhlasové a televizní vysílání volí poskoky Pitomia Okradmůry a spolupracovníky Václava Propisky? Kdomě poblízněného Jákla je ti i bývalý pisálek textů pro Dalibora Jandu a pečlivý přispěvatel do Mladého světa Jan Krůta. Ten je zase známý svým udavačským článkem proti Ivanovi Jirousovi. To už v parlamentu nikdo nemá rozum???

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#146007 Re: CO TO V TOM PARLAMENTU SEDÍ?

2019-03-29 18:01:17

#146004: Evropan - CO TO V TOM PARLAMENTU SEDÍ? 

Většinu tvoří komunističtí náckové, tedy náckové SPD, komunističtí náckové ANO ŠtB a taktéž komunističtí náckov KSČm, byť ti o sobě tvrdí, že jsou čistokrevní komouši. Není to nic pěkného, ale je to realita současné Sněmovny v ČR. K tomu máme ještě na Hradě komunistického KGBáka a zlodějského zmrda Miloše Zemana.