MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#146023 Re: Re: Jinak to bohužel s ultra zlodějskou demožumpovskou pakáží opravdu nejde....

2019-03-30 05:19

#146013: - Re: Jinak to bohužel s ultra zlodějskou demožumpovskou pakáží opravdu nejde.... 

Ten Kalousek je ale kurva zlodějská. Asi jako Bakala, Havel a Schwarzenberg.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#146025 Re: Re: Re: Jinak to bohužel s ultra zlodějskou demožumpovskou pakáží opravdu nejde....

2019-03-30 05:34:31

#146023: - Re: Re: Jinak to bohužel s ultra zlodějskou demožumpovskou pakáží opravdu nejde.... 

Velmi važ slova člověče. Trestně stíhaný štbák, komouš, kriminální imigran a zloděj Babiš si zrovna čte trestní spis o jeho zlodějinách než se posune k soudu a přitom nechal na pana Kalouska napsat hanopis z kterého za použítí stovky milionů našich daní nedokázal nic potvrdit. 

Mimochodem se v případě Babišových zlodějin jedná o organizovanou skupinu, tedy trestní sazba se zvyšuje o 1/3. 

Tedy jestli je někdo zlodějskou pakáží tak to je nepochybně ŠtBák, komouš a kriminální imigrant Babiš a KGBák Miloš Zeman u těchto dvou jsou jejich zlodějiny snadno prokazatelné, jsou pod nimi přímo podepsáni. 


Nepřihlášený uživatel

#146027 Re: Re: Re: Jinak to bohužel s ultra zlodějskou demožumpovskou pakáží opravdu nejde....

2019-03-30 05:52:53

#146023: - Re: Re: Jinak to bohužel s ultra zlodějskou demožumpovskou pakáží opravdu nejde.... 

Je vlastně smutné, že ŠtBák Babiš dojede na zlodějinu za 50 mil., když přitom z deklarovaného majetku 80 mld. prakticky nezaplatil žádnou daň ze zisku od doby, kdy miliardový majetek deklaruje. 

Je to smutné i proto, že jen tím, že si půjčíl sám sobě okrádá státo o 30 mil. ročně a ačkoliv to Zákon o dani z příjmu jasně zakazuje, za tuto zlodějinu stíhán není, podivné. Jen od doby oné půjčy, co si podespal sám sobě u jednoho stolu jako AB a i karusel Agrofert okradl tedy slovenský ŠtBák Babiš ČR o 180 mil. korun. Že jsou to drobné? Ne tak docela, stejně krade dalších x jeho spolupachatelů a ročně to dělá až 5 mld. korun, neb si takto napůjčovali dle jeho vlastního výpočtu deístíky a desítky mld. viz. text jeho pozměňovacího návrhu, který předložil Sněmovně už v minulém období a kterým se chtěl vyvinit ze své zlodějiny. 

Nakonec Al Capone nebyl stíhán za vraždy ale daňové podvody, asi je tedy v pořádku, že komouš, ŠtBák, kriminální imigrant  Babiš je obviněný jen za okradení společných daní z EU.