MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#146285 Re: Re: Re: Re: Re: Ať zhyne Rudá Čínská Říše na deset tisíc let !!!

2019-04-05 19:45

#146283: Evropan - Re: Re: Re: Re: Ať zhyne Rudá Čínská Říše na deset tisíc let !!! 

Jsi to ty, kdo nezná zjevně dějepis a okolnost, jak nejrůznější projekty vlastně doopravdy vznikaly. Zatím co východní blok svého času prožíval hysterii z kultu osobnosti, Západu Mao zas tolik nesmrděl, ať už se západní novinářští trolové vyjadřovli na adresu Číny jakkoli. Nehledě na to, že Západu nesmrděl ani Pol- pot, hlavně že byl otravný ve své oblasti a znepříjemňoval život Vietnamu. Nakonec to byl Vietnam, kdo musel srazit rudé khmery na kolena, nikoli Západ. Ten rudým khmerům naopak poskytoval prostřednictvím Thajska, ale i skrze Čínu finanční a logistickou podporu. Po té, co byla Čína Maem excelentně kulturně revolučně vypulírována, neváhal Západ s Čínou spolupracovat i technologicky a s neokolonialistickou pro něj typickou hajzlovinou vyvezl mnohé své technologie právě do Číny. Teď sklízí Západ trpké ovoce vlastních lumpáren a novinářští trolové kňučí o jakémsi bezpráví v Číně. Fákt dojemný. A proto, že ani šílené kuře nehrabe zpravidla zadarmo, tak ani ožralý Kalousek se svými kumpány nikdy nemává tibetskou vlajkou zadarmo. Musí tedy západní korporace pustit nějaký chlup i těmto šíleným kuřatům.

 

  

 

Odpovědi

Evropan

#146293 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať zhyne Rudá Čínská Říše na deset tisíc let !!!

2019-04-06 05:36:20

#146285: - Re: Re: Re: Re: Re: Ať zhyne Rudá Čínská Říše na deset tisíc let !!! 

To by mě zajímalo, odkud bereš ty idiotské sračky. Západní země s Maem neobchodovaly a určitě tehdy Číně nedodávali své technologie. To bylo až po pádu kulturní revoluce, kdy se snažily pomoci při obnově státu. Číňani ale zpočátku tuto pomoc blokovali. Až posléze zjistili, že by to mohlo být náramně výhadné, protože dokáží okopírovat spoustu technologií, což dělají dodnes.

Polpotovské Kambodži nikdo nepomáhal. Pomoc poskytla Francie až po jeho pádu. Bylo to z důvodu, že Indočína byla před válkou francouzskou kolonií a Francie si tam chtěla udržet vliv. Ale to bylo až poté, co tam extrémně krvelační soudruzi zmizeli do ústraní (a nebyli bohužel nikdy souzeni).

No a motat se Kalouska ... ty musíš být ohromný debil. Nebo seš prostě ožralej? Ty tvoje dojmy by tomu napovídaly. No jak říkal tvůj velký učitel : Učit se, učit se, učit se!