MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#146374 Čína, Rusko, USA - nejhorší zločinecké říše na planetě zemi !!!!!!

2019-04-08 10:58

Všechny tyto zrůdné říše se dopustily a dopouštějí těch nejhorších zločinů po celém světě. Vskutku ale nejnebezpečnější pro budoucnost světa je ten čínský říšský světovládný model bezmezného konzumu a developmentu.

Co se týče dodnes uzurpovaných, vykořisťovaných, asimilovaných a zotročených národů - v tom si tyto tři říše zla mohou podávat krví zbrocené pařáty.

 

USA - veškeré indiánské kmeny z původního osídlení kontinentu, eskymácké kmeny, zotročení zavlečených černochů z Afriky, intervence a puče spojené s nepřímým ovládáním středo a jihoamerických banánových republik, protiprávní anexe Havaje a dalších tichomořských ostrovů

 

Rusko - veškeré původní obyvtelstvo, národy a kmeny Sibiře, uzurpace mnoha neruských národů a národností, bolševická okupace a stalinský teror ve všech bývalých sovětských neruských republikách v rámci SSSR, protiprávní anexe Tuvy, Krymu a vyvolávání válek a intervencí po celém světě.

 

Čína - uzurpace a asimilace všech nechanských národů a národností, teror a převýchova, protiprávní anexe Tibetu a Turkestánu, kupčení, korumpování a zastrašování po celém světě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#146378 Re: Čína, Rusko, USA - nejhorší zločinecké říše na planetě zemi !!!!!!

2019-04-08 14:05:26

#146374: - Čína, Rusko, USA - nejhorší zločinecké říše na planetě zemi !!!!!! 

Zapoměl jste zmínit také francouzské, špaňelské, belgické, německé, holandské, či britské koloniální říše. Takoví belgičané třeba, když černoši neplnili při těžbě normu, tak lámaly jejich dětem končetiny. Dnes je Brussel Měkkou prý demokracie, no není to bizár?